Fergie felkészült a Stoke City óriásaira

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint csapatában egyáltalán nem kelt félelmet a Stoke City által jelentett légi veszély, amikor a két együttes szombaton összecsap az Old Traffordon.


Az elmúlt szezonok során a Stoke City számos nagycsapat orra alá borsot tört, de mióta 2008-ban visszatértek az angol futball legfelsõbb osztálya, mindössze egyetlen egy pontot sikerült gyüjteniük eddig a Manchester United ellen.

 

Sir Alex Ferguson pedig optimista azt illetõen, hogy csapata tovább tudja folytani remek mérlegét Tony Pulis legénysége ellen.

 

"Holnap egy óriáshad látogat majd hozzánk" - kezdte a skót menedzser péntei sajtótájékoztatóján.

 

"Õk a legnagyobb csapat Európában, méretüket illetõleg."

 

"Ezáltal könnyen össze tudják kuszálni a csapatod védelmét, mert rögzített szituációkban és nagy bedobásokban nagyon jók, de nem szabad engedni, hogy terrorizálják a védelmedet!"

 

 

A Vörös Ördögök edzõlegendája mindig is hatalmas elismeréssel beszélt kollégája, Tony Pulis munkásságáról, akirõl most sem felejtkezett el megemlékezni csapataik összecsapását megelõzõen.

 

"Tony fantasztikus munkát végez" - tette hozzá.

 

"Minden évben látok náluk fejlõdést, leginkább azt illetõen, hogy mennyi játékos tud betörni a kezdõcsapatukba saját utánpótlásukból. A folyamatosság egyenletessé teszi a csapat teljesítményét, és most már félelmetes ellenféllé váltak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!