Macari továbbra is magabiztos

Lou Macari hiszi, hogy a Manchester United annak ellenére is bebiztosítja 20. bajnoki címét, hogy tegnap este kikapott a Manchester Citytõl.


A 2-1-es vereség után a Vörös Ördögök elõnye 12 pontra csökkent, de már csak hét találkozó van hátra a bajnokságból, azonban a Stoke és utána a West Ham elleni idegenbeli összecsapások során fel kell állni a vereségbõl.

A korábbi United kedvenc a derbi után az MUTV mûsorában beszélt arról, hogy szerinte a vereség nem lesz nagy hatással a bajnoki cím sorsára.

"Úgy gondolom, amilyen pozícióban vagyunk, mindegy ki ellen játszunk" - mondta Macari. "A 12 pontos elõny annak tükrében, hogy hány meccs van hátra azt jelenti, hogy szinte már a kezünkben a trófea."

"A szezon eddigi részében négy vereségünk van, miért veszítenénk el négyet a maradék hétbõl? Ez nem fog megtörténni. Nem kétség, nem játszunk a legjobban, de ki mondja azt, hogy a Stoke elleni vasárnapi mérkõzésre nem jövünk rendbe és a szezon végéig nem fordul meg a szerencse?"

"A srácok nem fogják ezt az elõnyt eldobni, fõleg a tavalyi után nem. Ez szinte lehetetlen, hiszen nincs annyi mérkõzés már, hogy olyan sok hibát felhalmozzunk."

 


Macari két alkalommal is ült a Stoke padján és tudja, hogy ellenséges hangulat várja majd a csapatot a Britanniában, miközben a Stoke a kiesés ellen harcol.

"Nehéz meccs lesz vasárnap. A lelátókról hihetetlen nyomás nehezedett a Stoke-ra az Aston Villa elleni találkozón és most is csapatuk mögött állnak majd a szurkolók."

"Idõközben rájöttek, hogy veszélyes helyzetbe került a Stoke, úgyhogy nehéz meccs vár ránk vasárnap és hihettlen lesz a hangulat. A hétvégén azt várták a szurkolóik, hogy nyernek, de nem így lett, ezért kis fújolást is kaptak a lelátók felõl, de most elejétõl a végéig buzdítani fogják csapatukat. Trükkös meccs lesz."

A United még soha nem kapott ki a Stoke-tól a Premier League-ben, a kilenc eddigi mérkõzésbõl nyolcat a Vörös Ördögök nyertek meg.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!