Átigazolási Center - 2013. aug. 19-25.

Ronaldo jövõre visszatérhet?


2013.augusztus 25.

 

Cristiano Ronaldo: a Guardian arról írt, hogy a portugál csillag szeretne visszatérni a Manchester Unitedhez és pályafutása utolsó éveit egykori sikerei helyszínén töltené. Azonban a lap arról is beszámolt, erre ezen a nyáron kicsi az esély, 2014 nyara sokkal valószínûbb lehet.

Cesc Fabregas: a Mirror szerint a United egy utolsó, 40 millió fontos ajánlatot tesz a Barcelonának a középpályásért.

Angel Di Maria: David Moyes kész lecsapni a Benfica korábbi szélsõjére, aki Gareth Bale érkezésével kevesebb lehetõségre számíthat a Real Madridnál. A királyi gárdánál remélik, sikerül 34 millió font körüli árat elkérni Di Mariáért. Moyes mellett Arsene Wenger is kész harcba szállni a játékosért.

 

 

2013. augusztus 24.

 

Mesut Özil: a német Bild információ szerint Gareth Bale érkezése esetén a török származású középpályás a több játéklehetõség reményében elhagyná a spanyol gárdát, hogy 38 millió font (45 millió euró) ellenében az Old Traffordra szerzõdjön. Carlo Ancellotti, a Real Madrid újonnan kinevezett menedzsere azonban ragaszkodik a középpályáshoz, akit csapata egyik kulcsjátékosának nevezett.

 

Fellaini, Baines: brit lapértesülések arról számoltak be, hogy David Moyes egy utolsó, "fogadd el, vagy felejts el" ajánlatot tett az Evertonnak a két játékosért 35 millió font értékben.

 

 

 

2013. augusztus 23.

 

Juan Mata: az ESPN információi szerint a Manchester United felvette a kapcsolatot a Chelsea csapatával Juan Mata leigazolásának ügyében. A kék menedzsere, Jose Mourinho állítólag hajlana is arra, hogy megváljon a spanyol játékostól Wayne Rooneyért cserébe, azonban a tulajdonos Roman Abramovics hallani sem akar arról, hogy egyik kedvenc játékosa elhagyja csapatát.

 

Luka Modric: a Give me sport értesülései szerint a horvát középpályás válogatott csapattársainak elmondta, készen áll a Manchester Unitedhez igazolni, amennyiben a két klub megállapodik a vételárat illetõen. Spanyol lapértesülések szerint Gareth Bale megszerzése lehet a kulcs Modric távozásához.

 

Fellaini, Baines: egyes pletykák szerint Roberto Martinez és az Everton vezetõsége többre taksálja Fellainit, mint 23.5 millió fontos kivásárlási ára volt és legalább 30 millió fontot szeretnének látni a belga játékosért. Leighton Baines ezzel szemben "semmi pénzért nem eladó".

 

 

2013. augusztus 22.

Wayne Rooney: Jose Mourinho etikusan szeretne eljárni, ezért csak a hétfõi derbi után teszi meg harmadik ajánlatát a United csatáráért. Mint arról már hetekkel korábban olvasni lehetett, Mourinho a United-Chelsea találkozó után próbálkozik majd azzal, hogy leigazolja Rooney-t, miután a bajnok már két ajánlatát elutasította. (Daily Mail)

Juan Mata: a goal.com információja szerint a Manchester United abban az esetben lenne hajlandó elengedni Rooney-t a Chelsea-hez, ha a londoniak Juan Mata játékjogát is adnák az üzlet során.

Javier Hernandez: az AS Roma csatár után néz és ha nem sikerül megszerezniük Demba Bát a Chelsea-tõl, a United mexikói támadóját próbálják megkörnyékezni. (The Express)
 

 

2013. augusztus 21.

Luke Shaw: információk szerint amennyiben Moyesnak nem sikerül leigazolnia Leighton Bainest, úgy a Southampton fiatal csillagát próbálja elcsábítani. Hírek szerint kb. 10 millió fontot ajánlana a United Shaw-ért cserébe, aki a nyár elején írt alá új, ötéves szerzõdést. (The Express)
 

 

 

2013. augusztus 20.
 

 

Iker Casillas: az Express arról írt, hogy a United kész arra, hogy ajánlatot tegyen a Real Madrid legendájáért. Casillast a Chelsea és az Arsenal is figyeli, de a játékos a hírek szerint a Unitedet preferálná.


Patrice Evra: a Daily Mailben megjelent hír szerint amennyiben a United leigazolja Leighton Bainest, úgy a török Galatasaray kész ajánlatot tenni a francia bal bekkért.

Nani: az AS Roma továbbra is érdeklõdik a portugál szélsõ iránt, akinek már csak egy éve van manchesteri szerzõdésébõl. A United 8,5 millió fontot szeretne kapni Naniért. (Daily Star)

Alex Büttner: Aleksander Bursac, a játékos ügynöke megerõsítette, tárgyalásokat folytat a Besiktassal, amely várhatóan a héten kölcsönveheti a teljes szezonra a holland védõt. (turkish-football.com)

 

Fellaini, Baines: az ESPN beszámolója szerint a United 35 millió fontos második ajánlattal készül.

 

 

2013. augusztus 19.

 

Samuel Eto'o: a Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Manchester United kedden találkozik Claudio Vuigorelli játékosügynökkel az Anzsi csatárának leigazolása ügyében. A hírek szerint a kameruni játékos kb. 5 millió fontba kerülne és hajlandó lenne évi 20 millió eurós éves fizetésébõl is engedni.

Fellaini, Baines: az Everton elutasította a United 28 milliós kezdõ ajánlatát, így a két játékos egyelõre biztosan nem vált klubot. A hírek szerint minimum 35 millió fontot kellene letennie az asztalra David Moyesnak, ha meg akarná vásárolni két korábbi játékosát. (givemesport)

Wayne Rooney:
Jose Mourinho 40 milliós ajánlatot készül tenni a United csatáráért, akit 300 ezres heti fizetéssel (plusz egyéb jogok) csábítanák Londonba a támadót.





 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!