Ole: Nagyszerû volt a fogadtatás

Ole Gunnar Solskjaer hálás volt a lelkes fogadtatásért, amiben részesítették õt és büszke volt csapata erõfeszítéseire a Manchester United ellen.


A volt norvég játékos - akit volt csapata szurkolói még mindig bálványként kezelnek - hiszi, hogy Robin van Persie korai góljának volt köszönhetõ a különbség a két csapat között. Azokat az állításokat viszont elutasítja, hogy a rossz idõpont lenne az oka, hogy kikaptak - ugyanis Juan Mata bemutatkozása mellett visszatérhetett Wayne Rooney és Robin van Persie is.

 
"Nagyszerû játékosok, ez nem is kérdés" - mondta. "Akár Danny Welbeck is lehetett volna. Nem igazán számít, mert amikor nagy csapat ellen játszol, csak jó játékosokkal találod szembe magad. Van Persie szerezte a gólt és nagyszerû volt amit nyújtott."
 
"Nagyon szép gól volt. Három lehetõségük is volt, és a harmadik be is ment. Ilyen egy igazi csatár, aki mindenképpen gólt akar szerezni. Azt hiszem, hogy talán ez az akarás volt az, ami hiányzott játékunkból."
 
"Tizenöt éven keresztül voltam itt a másik öltözõben, ami egy nagyszerû idõszak volt."
 
 
"Számítasz a nagyszerû reakciókra és a fogadtatásra ilyenkor, hiszen remek kapcsolatom volt a szurkolókkal" - folytatta. "Fantasztikus volt és nagyon remélem, hogy a Cadiff szurkolói is hasonlóan szeretnek, akik szintén lenyûgözõek voltak. A mérkõzés folyamán többször is lehetett hallani az õ éneklésüket, ami szerintem egyértelmû jele volt a mai jó teljesítményünknek. Az elmúlt hónapban elkezdõdött egyfajta átalakítás, de most itt az ideje, hogy ezt végre lehessen látni a pontokon is. Pontokra van szükségünk, nem pedig teljesítményre."
 
Solskjaer a mérkõzés után nagy örömmel válaszolt a Fabioval és Zahaval kapcsolatos kérdésekre is.
 
"Fabionál már minden végleges" - magyarázta. "A tegnapi nap folyamán elég késõn lett lezárva minden. Zaha ügyében még nem 100%-os minden."
 
"Fabio teljesen ugyanolyan mint a testvére. Egy hátvéd, aki sokat tud hozzátenni a támadásokhoz és extra sebességet tud hozni. A lelkesedése és a brazil típusú játéka új színt fog vinni a játékunkba. Fantasztikus érzés, amikor egy brazil játékost látsz focizni. Alig várom, hogy pályára léphessen nálunk."
 
"Több lehetõsége is lett volna külföldön, de úgy gondolom, hogy szeretett volna közel maradni a családjához, hiszen mindannyian együtt élnek. Õ és Rafael eddig egy csapatban játszottak, szóval ez most egy új kihívás számára. Rafa odajött hozzám a mérkõzés után és megkért hogy vigyázzak a nagytesóra. Nyilvánvaló, hogy Rafa csak pár perccel született késõbb! Figyelni fogok rá és egy remek erõsítés lesz nekünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!