Átigazolási Center - október 17.

Bár még messze a januári transzferablak nyitánya, a sajtó nem pihen.


Ryan Shawcross: a United szeretné megszerezni januárban korábbi játékosát. A pletykák szerint Louis van Gaal szeretne télen védõt igazolni és az egyik kiszemelt a Stoke 27 éves hátvédje. (ESPN)

 

Ron Vlaar: a másik védõ, akivel hírbe hozták a manchesterieket, az az Aston Villa 29 éves hollandja. Az ESPN már árat is tud, 12 millió fontért érkezhet januárban a védõ.

 

 

Arturo Vidal: még mindig nem állt le a pletykaáradat Vidal-ügyben. A Juventus szeretné megszerezni a United két játékosát, Juan Matát és Javier Hernandezt is, ezért akár cserébe is belemenne a Uniteddel. Azt a Vidalt adnák a Manchesternek, akiért egyébként 48 millió fontot kérnek és akivel egész nyáron tele voltak az angol lapok. Vidalt egyébként a Real Madrid is szeretné, a királyi gárda Khedirát is bevonná az üzletbe. (Express)

 

David de Gea: spanyol lapértesülések szerint a kapus elfogadt a United szerzõdéshosszabbítási ajánlatát, mely révén a játékos majd heti 120 ezer fontot kereshet Manchesterben.

 

Seamus Coleman, Ross Barkley: van Gaal kész 60 millió fontot adni az Everton két játékosáért. A Chelsea is szeretné leigazolni a két játékost, míg a Man City Barkley-ért adna 50 millió fontot. (footylatest.com)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!