Átigazolási Center - november 20.

Ahhoz képest, hogy a közelmúltban Ed Woodward azt nyilatkozta, hogy kicsi az esélye januári igazolásnak, a lapok nem pihennek és fontmilliókkal dobálóznak.


Mats Hummels: a Vörös Ördögök januárban leigazolnák a Borussia Dotmund védõjét. A német gárda "beárazta" Hummels-t, akiért 47 millió fontot kér a vezetõség, a United pedig kész igen komoly ajánlatot tenni, amivel újabb brit rekordot döntene, mégpedig azt a rekordot, hogy védõért a legtöbb pénzt fizetnék ki. Jelenleg a City tartja ezt a rekordot 32 millió fonttal, amit Mangaláért fizetett az olajos klub. (Guardian)

 

Angel Di Maria: a manchesteriek készek megválni a szélsõtõl, hogy leigazolják Gareth Bale-t vagy Cristiano Ronaldót. Információk szerint a Real 90 millió fontért eladná a walesi játékost. (Express)

 

Adil Rami: mindkét manchesteri klub kiszemelte az AC Milan, 10 millió fontra értékelt védõjét. A United szeretne igazolni a védelembe és már januárban bekopognának Ramiért a Milan ajtaján. (Express)

 

Nemanja Vidic: a közelmúltban kinevezett Roberto Mancini nem tart igényt a szerb védõre. Vidic az elõzõ szezon végén távozott az Old Traffordról, ám egyes hírek szerint januárban visszatérhet a 33 éves védõ. (Metro)

 

 

Nicolas Gaitan: 2012-ben a Telegraph már arról írt, hogy a United megegyezett Gaitan megvásárlásának ügyében, és 20 millió fontért, plusz Fabio és Macheda játékjogáért cserébe az Old Traffordra költözik az argentin. Mint ismert, sem Fabio, sem az olasz Macheda nincs már a Vörös Ördögöknél ám úgy tûnik Gaitan mégis Manchesterben köthet ki hamarosan. Bár a nyáron hosszabbított a Benficával, kivásárlási ára 15 millió euróval csökkent és mivel a portugál klubnak gyorsan pénzre van szüksége, várhatóan 30 millió euróért cserébe kész megválni játékosától. (O Jogo)

 

Ander Herrera: a német Sport1 honlapján megjelent cikk szerint a United kész cserét kötni a Bayernnel. Herreráért cserébe megkapnák a manchesteriek Xherdan Shakirit, plusz 6 millió fontot.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!