Átigazolási Center - Az utolsó nap

Ismét elérkezett egy átigazolási idõszak utolsó napja, a ManUtdFanatics.hu pedig ezúttal is igyekszik figyelemmel követni minden eseményt, ami ezen a napon történik a klub körül. Sõt, néha még más klubok, riválisok eseményeibe is betekintünk.


00:00 - VÉGE!  Valószínûleg még Fletcher és Anderson eligazolását késõbb bejelentik hivatalosan és még 1-2 kölcsönadás is lehet, de egyelõre ennyi. Holnap reggel többet tudunk majd! 

 

23:30 - Saidy Janko a szezon végéig  a Boltonnál folytatja!

 

23:30 - A Boltontól igazolhat védõt a manchesteri klub. A United ugyanis kölcsönvenné a Wanderers 21 éves játékosát, Andy Kelletet.

 

23:28 - Jesse Lingard állítólag új,  három és fél évre szóló szerzõdést írt alá a Uniteddel, és belement abba, hogy a szezon végéig a Derby County-hoz kerüljön kölcsönben.

 

22:54 - Fletcher már orvosi vizsgálaton van a West Bromnál, ha minden rendben lesz, hamarosan alá is írhat a birminghamiekhez.

 

21:26 - Darren Fletcher három és fél éves szerzõdést írhat alá a West Bromnál.

 

21:13 - A Bolton Wanderers kölcsönvenné Saidy Jankót.

 

21:10 - Kitekintünk ismét. A Chelsea megvette Cuadradót és eladta Schürrlét, az Everton még ma megszerezheti Aaron Lennont, a Leicester kölcsönvette Robert Huth-ot a Stoke-tól, míg a Soton kölcsönvette a Benficától Filip Djuricic-t.

 

21:08 - Közben úgy tûnik, Darren Fletcher ügyében mégis elõrelépés van, így a skót könnyen lehet, hogy még ma a WBA-hoz igazol.

 

21:06 - Újabb kölcsönadáson tárgyal a United? Bár egyelõre csak találgatnak a lapok, valószínûleg Jesse Lingardról van szó, akit a Derby szeretne kölcsönvenni a szezon végéig.

 

20:30 - Úgy tûnik, Darren Fletcher marad a Unitednél!

 

19:05 - 16 éves védõt igazolt a United? A francia Valenciennes csapatában szereplõ Dayot Upamecano a hírek szerint 450 ezer euro ellenében érkezik az Old Traffordra. Upamecano játszott már a francia U16-os és U17-es válogatottakban is.

 

18:42 - Wilfried Zaha immár ismét a Palace játékosa, ugyanis a londoni klub megvette õt a Manchester Unitedtõl.

 

17:58 - Az Everton leigazolná a Manchester United fiatal védõjét, Tyler Blackettet.

 

17:55 - immár biztos, hogy a Sheffield Wednesday leigazolta Marnick Vermijlt a Unitedtõl. Azt nem tudni, mennyit kapott a manchesteri klub a fiatal jobb bekkért.

 

16:10 - Eközben olyan hír látott napvilágot, hogy Clev mégis marad a Villánál, ahol kölcsönben szerepel majd a szezon végéig.

 

15:57 - Tom Cleverley visszatérhet az Old Traffordra, amennyiben az Aston Villa nem él jogával és nem veszi meg õt a mai napon. Cleverley jelenleg kölcsönben szerepel a birminghami klubnál, amelynek elõvásárlási joga van rá és 7 millió fontért leszerzõdtethetné õt. Ám ha ez nem történik meg, a manchesteriek várhatóan visszahívják a középpályást, akinek manchesteri szerzõdése egyébként a szezon végén lejár.

 

15:53 - Dani Alves ügynöke elismerte, a védõ és a Barcelona közötti tárgyalások nagyon nem közelednek, így a játékos minden bizonnyal távozni fog a katalán klubtól és a Man United lehet a befutó, bár az Arsenal és a Liverpool is figyeli a helyzetet.

 

15:47 - Várhatóan a Manchester United nem adja kölcsön Adnan Januzajt ma annak ellenére sem, hogy a lapok szerint voltak érdeklõdõk iránta.

 

13:37 - A Daily Star szerint Arda Turan elhagyhatja az Atletico Madridot. A lap szerint a Vörös Ördögök mellett az Arsenal, a Liverpool, a PSG, a Dortmund, az Inter, az AC Milan és az AS Roma is érdeklõdik a török játékos iránt, akinek az ára 22 millió font körül lehet.

 

13:06 - Olasz hírforrások szerint a United az utolsó pillanatokban megpróbál lecsapni az AS Roma középpályására, Radja Nainggolanra egy 30 millió fontos ajánlattal. A "Ninja" becenévre hallgató játékost azonban - Strootman sérülése miatt - szinte csoda lenne, ha télen elengedné jelenlegi klubja.

 

11:06 - Kis kitekintés. Most, hogy fut a szekér Harry Kane-nel, voltak, akik egybõl õt szerették volna leigazolni. Rossz hír számukra, hogy az angol csatár öt és fél évre szóló szerzõdést írt alá a Tottenhamnél.

 

10:55 - Nick Powellt nem szeretné kölcsönadni Louis van Gaal, inkább a csapatnál tartaná, hogy lássa, miként fejlõdik a fiatal játékos. (Remélhetõleg ad is lehetséget neki és nem csak U21-ben brillírozhat majd Nick.)

 

10:55 - Marnick Vermijl is a távozók között lehet, a fiatal jobb bekket a Sheffield Wednesday szeretné leigazolni még ma.

 

 

10:07 - Adnan Januzajt az Everton szeretné kölcsönvenni. Akár még jól is elsülhetne a dolog, mert a Stolverkosoktól Mirallas iránt érdeklõdik a Tottenham, így még helye is lenne a belga fiatalnak.

 

10:02 - Anderson is távozhat az Old Traffordról, ugyanis a brazil Internacional együtteséhez igazolhat. A Mail beszámolója szerint hamarosan orvosi vizsgálatra érkezik Anderson, aki jobb, mint Kleberson (?!).

 

09:57 - Az Express szerint a United akár 67 millió fontot is elkölthet a mai napon, hiszen a lap úgy tudja, ennyit fizetne Mats Hummels-ért és az egykori Chelsea játékos, Kevin De Bruyne-ért Louis van Gaal.

 

09:53 - A Sun szerint a United 35 millió fontot ajánlott a PSG-nek Marquinhos-ért, ám a párizsi klub elutasította az ajánlatot.

 

09:53 - Darren Fletcher nem igazolt a West Hamhez, de vajon a mai napon távozik a Vörös Ördögöktõl? Több klub is kiszemelte õt, a Valencia, a West Brom, de a skót Celtic is örömmel látná a manchesteri harcost.

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!