Schneiderlin is érkezik

Craig Norwood hivatalos Twitterén tette közzé, hogy Bastian Schweinsteiger után kicsivel Morgan Schneiderlin is megérkezett Carringtonba.


Craig Norwood fotós, aki a Manchester United hivatalos fotósa nem sokkal vasárnap éjfél elõtt hivatalos Twitterén tette közzé a hírt, hogy Morgan Schneiderlin is megérkezett a United edzõközpontjába, Carringtonba az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatra, miután a Vörös Ördögök megállapodásra jutottak a Southampton csapatával.

 

A United így az elmúlt hétvégén bemutatta Memphis Depayt és megszerezte Matteo Darmiant, Bastian Schweinsteigert és Morgan Schneiderlint. Az igazolásokra mintegy 72 millió fontot költve a 250 milliós keretbõl. 

 

 

Morgan Schneiderlinnel kapcsolatban azt is érdemes megjegyezni, hogy bár francia származású játékos, mégis hazai nevelésûnek számít, mivel 18 éves korában csatlakozott a Szentek csapatához és 21 éves kora elõtt már 3 évet focizott az angol bajnokságban.

 

Múlthéten Paddy Crerand az MUTV-n ezeket mondta: A következõ napokban meglátják, miért a United a világ legnagyobb klubja.. Ed "meg van õrülve"

 

Kis adatpontosítás a kiadott és befolyt összegekrõl:

 

  • Schneiderlin 24 millió font
  • Schweinsteiger 14 millió font
  • Depay 22 millió font
  • Darmian 13 millió font

 

Ez összesen 73 millió font, amibõl még lejön az, hogy Nani és Robin eladásából 10 millió font visszajön, tehát körülbelül, ha pontos összeget szeretnénk tudni, akkor 63 millió fontot költöttünk eddig átigazolásra.

 

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!