Gill a menedzser kérdésrõl

Gill szerint Mourinho remek edzõ, de Ferguson nem megy sehova.


David Gill, a Manchester United igazgatója kitárt a kérdés elõl, miszerint ki lesz a United következõ menedzsere, de elismerte, José Mourinho egy kiváló edzõ.

Sir Alex Ferguson jelét sem mutatja, hogy befejezné menedzseri pályafutását az Old Traffordon a közeljövõben, de a tervket már elkészítették arra az esetre, mikor Ferguson feláll a kispadról.

 


Amikor a manchesteri poszt megüresedik, meg kell találni a legendás skót szakember megfelelõ utódját. A Fergie után maradt ûrt nem lesz lesz könnyû betölteni úgy, hogy a Premier League éra legeredményesebb klubja továbbra is sikeres maradjon.

Rengeteg edzõ neve felmerült már a világban a posztra, de sokak szerint a korábbi Chelsea menedzser, Mourinho lenne a legalkalmasabb a feladatra. Az igazgató igyekezett elkerülni azt, hogy errõl részletesen beszélnie kelljen, mert még mindig a legfontosabb személy a klubnál Ferguson, de elismerte, amikor új menedzsert kell keresniük, Mourinho is a lehetõségek között szerepelhet.

"Alexnek élõ szerzõdése van, amit folyamatosan hosszabbítunk addig, amíg alkalmasnak találja magát a menedzseri poszt betöltésére. Folyamatosan figyelemmel követjük, mi zajlik a labdarúgásban, de nem fogok itt ülni és bármit is mondani, ki lenne a legalkalmasabb, mivel azt sem tudjuk, mennyi idõ múlva jön el az idõ a váltásra" - mondta Gill.

"Mourinho egy jó menedzser, de biztos vagyok benne, rajta kívül is vannak kiváló szakemerek."


 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!