Martial: Miért ismerne engem Rooney?

A Manchester United újdonsült csatára, Anthony Martial elmondása szerint nem is számított rá, hogy Wayne Rooney ismeri õt, mielõtt az Old Traffordra igazolt volna.


Anthony Martial kijelentette, nincs rajta nyomás, hogy igazolja az érte kifizetett 36.3 millió fontos vételárat - tekintve, hogy neki erre nincs ráhatása.

 

A 19 éves támadó az átigazolási idõszak utolsó napján véglegesítette átigazolását az AS Monacotól egy olyan összegért, amellyel kiérdemelte a világ legdrágább tinédzsere címet.

 

Ugyanis ha teljesülnek bizonyos feltételek, végleges vételára akár 58 millió fontig is emelkedhet.

 

Azonban Martial, aki a 9-es számú mezt fogja viselni Manchesterben, kijelentette, hogy neki ezzel nincs miért foglalkoznia. Elmondása szerint egyetlen célja, hogy igazolja a United nagy mértékû pénzügyi befektetésének jogosságát.

 

"Nem tudom, mennyi pénzt érek. Nem érzem úgy, hogy nyomás alatt lennék" - kezdte.

 

"Nem tudom, hogy érek-e 80 millió eurót. Ez a két klub közötti ügy. Rajtam csak az múlik, hogy bizonyítsam az értékemet."

 

Martial érkezése sokakat meglepetésként ért, legtöbbjüket azért, mert még korábban soha nem hallottak egy olyan játékosról, aki csak éppen, hogy túl volt élete elsõ teljes bajnoki szezonján, Franciaországban.

 

 

Morgan Schneiderlin pár napja felfedte, maga Wayne Rooney is kikérdezte újdonsült csapattársukról.

 

Azonban Martial elmondása szerint õ nem is számított arra, hogy a Manchester United csapatkapitánya hallott már róla.

 

"Normális, hogy Rooney nem ismer engem. Most készülök elõször a francia válogatottal, a Ligue 1-ben pedig nem játszottam túl sokat. Sokat fogok tõle tanulni" - tette hozzá.

 

Martialt gyakran hasonlítják hazájában Thierry Henry-hoz, mivel õ is képes csatárként, vagy a szélen is megállni a helyét. De Martial szerint õ középcsatárként tud a legjobban csapata hasznára lenni.

 

"Középen szeretek játszani. De sok poszton vagyok bevethetõ, és mindenhol minden tõlem telhetõt megteszek."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!