Megtriplázta korábbi ajánlatát Martialért a United

A Monaco alelnöke, Vadim Vasilyev felfedte, a Manchester United egy héten belül majdnem megháromszorozta ajánlatát Anthony Martialért, és megerõsítette, hogy az átigazolás végösszege akár 58 millió fontra is emelkedhet.


A 19 éves támadó, aki a Monacoban 49 mérkõzésen 11 gólt szerzett, a világ legdrágább tinédzserévé lépett elõ az átigazolási idõszak utolsó napján nyélbeütött üzletnek köszönhetõen, amely során 36 millió fontért igazolt az Old Traffordra.

 

Azonban Vasilyev megerõsítette azokat a korábbi állításokat, miszerint ez az összeg akár 57.6 millió fontig is emelkedhet, a brit klubok "példa nélküli pénzügyi erõforrásai" pedig elkerülhetetlenné teszik a Martialhoz hasonló játékosok eladását.

 

"Igaz, hogy Martial végsõ ára 57.6 millió font is lehet, de azt is tegyük hozzá, hogy ez magában foglal bónuszokat is, amik igen reálisak" - idézi Vasilyev szavait a The Sun.

 

 

"Eredendõen Martial nem volt eladó, egyáltalán nem volt tervben, hogy megválunk tõle. Múlt hét óta a Manchester United elkezdett ajánlatokat tenni érte, amelyeket számos alkalommal visszautasítottunk - 21.6, 28.8, 36 és még 50.4 millió fontot is ajánlottak bónuszokkal együtt."

 

"Vasárnap a játékos egy olyan ajánlatot kapott, amelyet nem tudott visszautasítani. Megkért minket, hogy találjunk megoldást, hétfõn reggel a Manchester United pedig olyan ajánlatot tett a Monaconak, amelyet a klub nem tudott elutasítani."

 

"Ez teljesen egyedülálló. Ez Luis Suarez vagy Neymar ára - a világ legjobbjaié."

 

"Jelen pillanatban az angol futball más pénzügyi szinten van, és ha a Manchester United úgy dönt, hogy leigazol valakit, akkor nehéz õket megállítani."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!