Túl sokat adott Martialért a United

A Sky Sports Sunday Supplement mûsorában Darren Lewis, a Mirror munkatársa elmondta, Ed Woodward drágán vette meg Anthony Martialt.


Amikor a Vörös Ördögök kifizettek 36 millió fontot az AS Monaco csapatának Martialért, a fiatal csatár a világ legdrágább tinédzser labdarúgójává vált. Lewis szerint a manchesteriek ügyvezetõjének drága dobása lehet ez az üzlet.

 

"Nem hiszem, hogy ez egy kockázat lenne, de mindenképp túl sokat adtak ki - bármit is mondanak - egy olyan játékosért, aki 13 gólt szerzett a Monaco csapatában. Elõtte a Lyonban nem is lõtt gólt" - nyilatkozta Lewis.

 

"Áradoznak róla, az új Thierry Henry-nek hívják, nem tudnak eleget beszélni róla. Hihetetlen mennyiségû pénzmennyiség ez egy olyan játékosért, aki még alig tett le valamit pályafutása alatt."

 

Miután a Lyontól a hercegség klubjához igazolt, Martial 11 gólt lõtt az utolsó szezonjában. Lewis szerint ez a hatalmas átigazolási összeg rávilágít arra, miként is kezelik a transzfereket az Old Traffordon.

 

"Florentino Perez kicsit odaszólt a Manchester Unitednek David de Gea ügyében. Azt mondta, talán nem rendelkeznek megfelelõ tapasztalattal ilyen dolgokban. Úgy gondolom, ezt Ed Woodwardra értette, mert néhány olyan igazolást, amit õ hozott össze, korábban nem láthattunk Sir Alex Ferguson és David Gill idejében."

 

 

A United csak három gólt szerzett a Premier League idei szezonjában és Lewis arra is rámutatott, hogy ha Wayne Rooney kiesik, akkor a manchesteriek nagy bajba kerülhetnek, mert kevés csatárral rendelkeznek.

 

"Ami Martialt illet, ha Wayne Rooney megsérül, hatalmas nyomás nehezedik a vállára, hogy betöltse a rést. Õ és James Wilson van nekik, de ki más játszhatna még elöl?"

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!