Van Gaal boldog az Ipswich legyõzése után

Louis van Gaal a MUTV-vel, és a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón megjelenõ újságírókkal osztotta meg reakcióit az Ipswich Town 3-0-s legyõzését követõen...


Egy boldog edzõ

"Nagyszerû eredményt értünk el. Nem lettek újabb sérültjeink, játszattam olyan játékosokat, akik eddig kevesebb lehetõséget kaptak, rotáltam. Phil Jones sok percnyi lehetõséget kapott. Úgyhogy egy boldog edzõ vagyok."

 

Fontos továbbjutás

"Tavaly már az elsõ mérkõzésen, idegenben a Milton Keynes ellen kiestünk. Abban az idõszakban rengeteg sérültünk volt, és a második csapatommal léptem pályára. Kiestünk, aminek a szurkolók nem túlzottan örültek. Úgy gondoltam, hogy másként kell idén cselekednem. Ráadásul otthon játszhattunk, úgyhogy így a szurkolóinknak is még élvezetesebbé tehettük az egészet. Sikerrel jártunk ebben, és számomra ez a legfontosabb dolog. Nincs sérültünk, gyõztünk és ott vagyunk a következõ körben."

 

Nagyszerû gólok

"Az elsõ gól tetszett a legjobban, mert Daley Blind fantasztikus passzából született, az pedig, ahogyan Wayne Rooney befejezte a helyzetet, egyszerûen fantasztikus volt, mert nem volt könnyû dolga. Csodálatos volt a szabadrúgásgól is, de mi tudjuk, hogy Pereira képes erre, talán ezért is lõtte õ. Természetesen meg kell említenünk Anthony Martial gólját is. Az utolsó negyedórában egyre nagyobb lyukak keletkeztek a vendégeknél, úgyhogy könnyû dolga volt."

 

 

Pereira teljesítménye

"Ismét meggyõzõdhettünk képességeirõl. Nagyon nagy részt vállalt a mérkõzésbõl, hiszen fantasztikusan elvégezett szabadrúgásból szerzett gólt. Sokat gyakorolja ezt. De mint ahogy minden más játékos számára, így Pereira számára még nagy lehetõség van a fejlõdésre."

 

Szerény Martial

"Ez nem túl nehéz, mert Martial egy nagyon szerény játékos. Tudja, hogy képes gólt szerezni, a társai pedig ebben segítik is. Kétszer is nagyon könnyûvé tettük számára a helyzetet, mert már megnyertük a meccset, és elõnyben voltunk. A sebességének és higgadtságának köszönhetõen képes gólokat szerezni. Megtette a Liverpool ellen, és most is. Nagyon örülünk neki, de továbbra is két lábbal a földön kell állnunk vele kapcsolatban."

 

Jones visszatérése

"Elõre megbeszéltem Phil Jonesszal, hogy mennyit képes játszani. 20,30 ... õ szerinte még többet is! Ez nem könnyû, de a meccs után megkérdeztem, hogy megfelelõ állapotban érzi-e magát, és igennel felelt. Akár többet is képes lett volna játszani, ez pedig jó jel!"

 

Boro otthon a 4. fordulóban

"Õk egy topklub a Championshipben. Túl sokat nem tudok róluk. A megfigyelõnknek kell elemeznie az ellenfeleket, ahogy tette azt az Ipswich ellen is. Az egyik legjobb másodosztályú csapat, úgyhogy nem lesz könnyû dolgunk. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Boldog vagyok, hogy otthon játszhatunk. Sokat utazunk, úgyhogy jó, hogy otthon maradhatunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!