Anthony Martial szeptember legjobbja

A Manchester United csatára, Anthony Martial nyerte a Premier League-ben a szeptember legjobb játékosának járó díjat.


A 19 éves játékos figyelemre méltóan mutatkozott be az Old Traffordon, miután az átigazolási piac utolsó napján a Monacótól érkezõ támadó a legdrágább fiatal játékos lett.

 

Martial rögtön a bemutatkozó mérkõzésén betalált, mely alkalommal 3-1-es gyõzelmet arattak a Liverpool felett. Majd egy duplával folytatta a gólgyártást az idegenben 3-2-re megnyert Southampton elleni mérkõzésen.

 

 

A francia válogatott játékos 3 nappal késõbb újabb gólt lõtt az Ipswich-nek a Capital One Cup-ban, és tovább folytatta jó sorozatát a harmadik pályára lépésén is.

 

2013 áprilisa óta elsõ alkalommal nyerte meg United játékos a 'Hónap játékosa' díjat, amikor is Van Persie zsebelte be ezt a megtiszteltetést. Martial épp saját csapattársát, Juan Matát elõzte meg, akinek a United a házonbelüli hónap játékosa díjat adta.

 

Azonban a francia támadó begyûjtötte a drukkerek által odaítélt hónap játékosa díjat is szeptemberber, míg a hónap edzõje díjat Louis van Gaalt megelõzve a Tottenham menedzsere, Mauricio Pochettino kapta.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!