Átigazolási Center - január 2.

Ha január, akkor átigazolások. Ha átigazolások, akkor pletykák sora is felbukkan. Íme néhány, melyek az utóbbi napok során láttak napvilágot a Manchester United körül.


Goncalo Guedes: az Express számolt be arról, hogy Louis van Gaal a Benfica 19 éves szélsõjével, az 'új Ronaldónak' kikiáltott játékossal erõsítene januárban. Guedes az EB-selejtezõk során a legfiatalabb portugál gólszerzõvé vált. Idén 19-szer lépett pályára, négy gólt szerzett.

 

Lucas Biglia: a Liverpool és a United is szeretné leigazolni a Lazio 29 éves középpályását. Az olasz Gazzetta World beszámolója szerint a római klub játékosa körülbelül 25 millió fontba kerülne, és a két angol klub mellett az Inter is szívesen látná soraiban.

 

Zlatan Ibrahimovic: a 34 éves csatár jelenlegi szerzõdése a nyáron lejár a PSG-nél és játékosügynöke, Mino Raiola elmondta, szívesen látná Zlatant a Premier League-ben. A svéd klasszis játszott már Hollandiában, Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban is, de Angliában még nem. Korábbi hírek szerint az Arsenal és a United is szívesen igazolna csatárt. (Metro)

 

 

Felipe Anderson: egyes lapok szerint a Vörös Ördögök közel állnak ahhoz, hogy leigazolják a Lazio 22 éves támadó középpályását, a brazil Felipe Andersont. A Lazio januárban védõt szeretne venni és mindenképp pénzt kell termelnie ehhez, így elfogadhatják a United ajánlatát. Információk szerint a játékos kb. 35 millió fontba kerülhet az angoloknak. (Football Italia, Sun)

 

John Stones: az RMC Sport vezetõ beosztású tagja, Mohamed Bouhafsi szerint a United januárban megint megpróbálja leigazolni az Everton fiatal védõjét, akit nyáron is megkörnyékezett a rekordbajnok. Bouhafsi híres arról, hogy korábban õ írt elsõként arról, hogy a Vörös Ördögök megszerzik Anthony Martialt és eladják Angel Di Mariát. 

 

Ander Herrera: a spanyol Don Balon úgy értesült, hogy amennyiben a nyáron Pep Guardiola veszi át a Manchester City irányítását, szeretné leigazolni a Unitedtõl Herrerát, akit nagyra tart.

 

Romelu Lukaku: a belga csatárt is szertné a United, és az üzletbe bevonnák az elõbb említett John Stones-t is. A Vörös Ördögök 90 millió fontot is megadnának az Evertonnak a két játékosért. (Mirror)

 

Sadio Mane: Louis van Gaal kinézte magának a Southampton támadóját, akit azonban nem szívesen adnának el a Szentek, így mindenképp nehéz dolga lenne a Unitednek, ha szeretné leigazolni a játékost. (Independent)

 

 

Matteo Darmian: a Juventus visszacsábítaná Olaszországba a manchesteriek nyári szerzeményét és várhatóan az elkövetkezendõ napokban lépni is fog ez ügyben a torinói gárda. (Calciogazzetta)

 

James Rodriguez: úgy tûnik, Manchesterben letettek Cristiano Ronaldo és Gareth Bale megszerzésérõl, ám bíznak abban, hogy sikerül leigazolni a Real Madridtól Rodriguezt. A fiatal szélsõ nagy erõsítést jelenthetne a Vörös Ördögök számára, hiszen Van Gaal mindenképp szeretné, ha csapata támadásaiban több szikra lenne. A lapok a kolumbiai árát 50-60 millió font közé teszik. (Sun, Metro)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!