Átigazolási Center - Utolsó nap

A mai napon véget ér a téli átigazolási idõszak. Vajon érkezik valaki az Old Traffordra? Esetleg a riválisok erõsítenek? Követni fogjuk az eseményeket, cikkünk folyamatosan frissül...


19:50 - Nick Powell már a KC Stadiumban van, úgy tûnik, a Hullnak sikerül kölcsönvennie õt.

 

19:27 - A Bleacher Report szerint a manchesteriek három csatár közül egyet szeretnének még ma leigazolni. A trió: Cavani, Ighalo, Musa.

 

18:57 - Omar Elabdellaoui iránt érdeklõdik a United. A Vörös Ördögök az Olympiacos-tól vennék kölcsön a Man City-ben nevelkedett szélsõ védõt.

 

17:53 - Alice McKeegan, a MEN riportere szerint két magángép tart a manchesteri reptér felé. Egyik Portóból, a másik Milánóból. Vajon kik ülhetnek rajta? És vajon igaz ez a hír?

 

17:45 - a Football Insider arról számolt be, hogy a United kölcsönadhatja a Genoának Guillermo Varelát, ám a Starsport szerint ez az üzlet nem megy végbe, hiszen a manchesterieknél kevés a szélsõ védõ. Vagy esetleg jönne egy játékos arra a posztra?

 

 

17:42 - az Independent szerint a Vörös Ördögök megpróbálják megszerezni a PSG-tõl Lavezzit.

 

17:15 - Mathieu Debuchy, az Arsenal bekkje a szezon végéig kölcsönbe kerülhet, ezt a játékos maga erõsítette meg. Az Aston Villa, a Bordeaux, a Sunderland mellett meglepõ lehet, hogy a Vörös Ördögök is érdeklõdtek a francia iránt, aki egyre inkább úgy tûnik, hogy visszatér hazájába.

 

17:15 - A Hull City kölcsönvenné Nick Powellt, ám az ügynöknek járó összeg miatt az alku létrejötte erõsen bizonytalan.

 

17:15 - Annak ellenére, hogy a Unitednél hiány van szélsõ védõbõl, a klub mégsem hívja vissza Tyler Blackettet a Celtic-tõl. A fiatal védõ ebben a szezonban 9 alkalommal lépett pályára.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!