Martial szívesen látná Ibrahimovicot

A Manchester United csatára, Anthony Martial örömmel fogadná Zlatan Ibrahimovic leigazolását.


Ibrahimovic a svéd válogatott csapatkapitánya lesz a franciaországi Európa-bajnokságon a nyáron, azonban a jövõjét firtató kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni azt követõen, hogy kifejezte távozási szándékát a PSG együttesétõl.

A korábbi Barcelona, Inter Milán, Ajax támadót szorosan kapcsolatba hozták a Manchester Uniteddel, ahol korábbi menedzserével, José Mourinhóval dolgozhatna ismét.

Martial, aki a házigazda francia válogatottal készül a közelgõ Európa-bajnokságra, azt mondja, hogy üdvözölné a versengést a csapatba kerülésért, amennyiben Ibrahimovic a Unitedbe igazolna.

"Zlatan egy jó játékos és egy nagyszerû csatár - sokat segítene rajtunk a tapasztalatával" - mondta Martial, aki a válogatott mai napon tartott sajtókonferenciáján az újonnan érkezett menedzsert, José Mourinhót is üvözölte.

"Mourinho egy nagyszerû edzõ, a világon az egyik legjobb."

 


Martial a francia válogatott szombati, Skócia elleni barátságos mérkõzést megelõzõen nyilatkozott, mely mérkõzés a francia válogatott felkészülése lesz az Európa-bajnokságra.

A Vörös Ördögök csatárának játéka kétséges lesz a szombati mérkõzésen, miután térdsérülést szenvedett el a franciák Kamerun felett aratott 3-2-es gyõzelme elõtt a bemelegítés során.

Martial, bár elismerte, hogy még erõnlétének visszaszerzésén dolgozik jelenleg is, szeretne Gordon Strachan válogatottja ellen játszani Metzben.

"Ez egy kicsit nehéz, ugyanis két edzésünk is van egy nap" - mondta.

"Beszéltem errõl a menedzserrel, és megpróbáltuk enyhíteni az edzést számomra. Jelenleg sokkal jobban érzem magam."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!