Scholes futsalozni fog Indiában

A korábbi Manchester United és angol válogatott Paul Scholes három éves szerzõdés keretében Indiában fog futsalozni többek közt Decoval a következõ hónapban induló ligában.


A most induló Premier Futsal nevû ligában egy, a hagyományos, nagypályás focitól eltérõen egy beltéri, kispályás játékot fognak játszani, egy kevésbé pattogós labdával, mely tornát július 15 és július 26 között rendeznek meg.

"A futsal egy lenyûgözõ játék, ami döntõ szerepet játszott számos késõbbi világklasszis játékos fejlõdésében" - mondta Scholes.

"A Premier Futsal egy nagyszerû mód, hogy bemutassuk a sportot Indiának, és nagyon várom már, hogy találkozhassak az ottani szurkolókkal, akikrõl tudom, hogy a világon az egyik legszenvedélyesebbek."

Az ex-Chelsea és Barcelona középpályás, Deco és a világon még számos top futsal játékos szerzõdtek, hogy részt vegyenek a bajnokságban, és a szervezõk szerint még további, ígéretes igazolások vannak úton.

 

 

 


A Premier Futsal társalapítója, Nithyashree Subban így nyilatkozott: "Nagyon büszék vagyunk arra, hogy bejelenthetjük Paul Scholes-t, mint a Premier Fustal egy játékosát."

"Az elsõ megbeszélés óta elkötelezettek vagyunk, hogy a legtehetségesebbeket csábítsuk a ligába a világ minden tájáról Indiába és ezt az ígéretünket eddig egyértelmûen teljesítjük."

"Az úttörõ terv szerint szeretnénk itt is megmutatni, milyen is a futsal és a helyi tehetségeknek is lehetõséget biztosítani, ezeken túl a Premier Futsal egy, a világon elismert, sztárokat felsorakoztató torna szeretne lenni."

A 41 éves Scholes tizenegy Premier League elsõséget tudhat magáénak két Bajnokok Ligája arany mellett, valamint több mint 700 mérkõzésen lépett pályára a Manchester Unitedben, mielõtt 2013-ban visszavonult volna.

A futsal egy öt tagból álló játék, melyet kemény borítású pályán játszanak. A Premier Futsal - melynek elnöke az ex-Real Madrid és Barcelona játékos, Figo - a legújabb franchise-alapú sportverseny Indiában, az Indiai Premier League, Indiai Super League és a Premier Badminton League után.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!