Pogba: Fitt vagyok

Paul Pogba elmondása szerint elég fitt, hogy szerepelhessen a Southampton ellen, mellyel másodjára debütál majd a Manchester Unitedben.


Egy, még a Juventusban kapott eltiltás következtében Pogbának ki kellett hagynia a Bournemouth elleni 3-1-es sikerrel záruló mérkõzést, ami egyben Jose Mourinho elsõ bajnoki találkozója volt a United kispadján.

Azonban a United világrekord összegért szerzõdtetett játékosa kijelentette, készen áll a játékra annak ellenére, hogy a 2016-os Európa-bajnokság után hosszabb ideig töltötte nyaralását.

"A menedzserem kell kérdezned, de nagyon jól érzem magam és tíz napja edzem. Rendben vagyok" - mondta Pogba a Manchester Evening News-nak a pénteki mérkõzés elõtt.

 

 

 


"Hozzászoktam már ehhez. Játszottam a Világbajnokságon két éve, amikor még a Juventusnál voltam és három évvel ezelõtt az U20-as Világbajnokságon is. Szóval rendben vagyok. Mindez a testedrõl szól és a nyaralásom alatt is edzettem."

Pogba alap átigazolási díja 89 millió font, ami túlmutat azokon az összegeken, amit a Real Madrid költött Cristiano Ronaldo és Gareth Bale megszerzése érdekében.

"Boldog vagyok, hogy focizhatom, egyáltalán nem gondolok erre" - mondta Pogba.

"Az ambícióm az, hogy az elsõ számú legyek, a legjobb. A cél a bajnokság megnyerése. Vissza akarunk térni a Bajnokok Ligájába, mert az a hely, ahova tartozunk."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!