Pogba: A legjobbkor tértem vissza

A SkySports-nak adott exkluzív interjúban Paul Pogba Thierry Henry-val beszélgetve elárulta, ez volt a megfelelõ alkalom Mourinho és számára, hogy csatlakozzanak a Unitedhez és elárulta, a portugál menedzseri kvalitásai is segítettek a döntésben.


Pogba világrekord 89 millió fontos összeg ellenében tért vissza a Unitedhez a Juventus csapatától augusztusban, miután 2012-ben távozott Sir Alex Ferguson együttesétõl.

Második debütálása Manchesterben minden bizonnyal ma este lesz esedékes a péntek esti mérkõzések elsõ szezonjában a Southampton ellen és Pogba elmondása szerint az idõzítés mindkét félnek tökéletes.

"Segített dolgokban" - mondta Pogba Henry-nak. "Amikor ránézel, egy nagy edzõt látsz, olyasvalakit, aki sok mindent tett már és sok mindent megnyert, és amikor idejön, játékosaival vissza akar térni a gyõztes útra."

"Négy évet játszottam Olaszországban, ha két évvel a Unitedbõl való távozásom után érkezik, nem jöttem volna vissza, maradtam volna a Juvéban."

"Úgy gondolom, ez volt a megfelelõ idõ számára, hogy csatlakozotton és számomra, hogy visszatérjek."

 

 

 


Pogba a United elsõ, 3-1-es gyõzelemmel záruló mérkõzését eltiltás miatt ki kellett hagynia, és a francia már alig várja, hogy ismét a Unitedben szerepelhessen.

Elmondta Henry-nak, fizikailag és mentálisan is jól érzi magát és a labdával való játékkal és futással vegyített edzés "tökéletes" volt számára.

"Nagyszerû volt, megérkeztem és keményen edzettem. Egyedül kellett edzenem, mert nem játszottam az elsõ mérkõzésen. Futnom kellett, és ezt igazán szeretem, mert hozzászoktam a Juventus-nál."

"Fizikálisan és mentálisan is remekül érzem magam. Az edzés jó volt. Nagyon sokat találkoztam a labdával is, így ehhez már nem kell hozzászoknom. Az edzés tökéletes volt."

A 2016-os Európa-bajnokságon Pogba védekezõ középpályásként szerepelt a francia válogatottban, mely döntõjét végül Portugália ellen elveszítették Párizsban, és bár azt állítja, képes jól teljesíteni ezen a poszton, a pályán feljebb szeret játszani.

"Azt mondanám, hogy a középpálya bal oldala [a kedvenc pozícióm]. Ha három játékossal játszol, tudok szerepelni a jobb vagy bal oldalon is, de jobban érzem magam, ha a bal oldalon szerepelhetek."

"Képes vagyok ott is játszani [védekezõ középpályás szerepben], de jobban érzem magam egy kicsit elõrébb szerepelve."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!