Raiola: Mourinho 2015-ben is megpróbálta megszerezni Pogbát

Mino Raiola, Paul Pogba ügynöke elárulta, 2015-ben a Chelsea menedzsereként Jose Mourinho megpróbálta leigazolni a játékost.


A francia csillag, Paul Pogba ezen a nyáron világrekord 89 millió font ellenében csatlakozott a Mourinho irányította Manchester Unitedhez és Raiola meggyõzõdése, hogy a United nyeresége minden más klub veszteségét jelenti.

A Real Madrid is szerette volna a nyáron leigazolni õt, azonban nagyon hamar kiütötték õket a licitbõl, miután Pogba képviselõjének állítása szerint "öt vagy hat másik klub" is élénken érdeklõdött a játékos iránt.

"Mourinho már tavaly nyáron szerette volna õt a Chelsea-hez vinni, de nem az volt a megfelelõ idõ" - mondta Raiola.

"Zidane szerette volna a Real Madridba vinni, de öt vagy hat klub is érdeklõdött iránta. A Manchester United most már erõsebb Pogbának köszönhetõen, de a Real Madrid nem."

 

 

 


Pogba szerepelt a francia válogatottban, mely a 2016-os Európa-bajnokság döntõjét elveszítette Portugáliával szemben, amint a Manchester United és a Real Madrid érdeklõdésérõl számoltak be folyamatosan és egy lehetséges távozás a Juventus-ból egyre valószínûbbé vált.

Raiola azonban ragaszkodott hozzá, a franciaországi kontinensviadal ideje alatt nem beszélt a játékossal egy lehetséges átigazolásról.

"Sosem beszéltem Pogbával az átigazolási ablakot illetõen, amíg az Euro2016-on szerepelt, aztán nyaralásra ment, mert nagyon csalódott volt a döntõt követõen" - mondta.

"Szóval elmentem, hogy találkozzak vele Miami-ban és megtudjam, mi a terve. Elmagyarázta nekünk, mit is szeretne. Manchester az otthona."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!