A Barca lemaradt Pogbáról

A Barcelona sportkapcsolatokért felelõs igazgatója, Albert Soler elmondta, a katalán klub elszalasztotta a lehetõséget, hogy megszerezze Paul Pogbát.


A francia középpályás a nyáron távozott a Juventus - ahol 4 szezont töltött el - csapatától és világrekordnak számító, 93,25 millió fontos átigazolási ár ellenében ahhoz a Manchester Unitedhez igazolt, amelytõl épp a torinói klubhoz került ingyen még 2012-ben.

 

Soler szerint a Barcelonának elõvásárlási joga volt Pogba leigazolása ügyében, miután tavaly nyáron egy titkos megállapodást kötött az olasz klubbal, de végül úgy döntöttek, más igazolásokat eszközölnek a francia leigazolása helyett. 

 

 

"Tavaly sikerült megállapodnunk a Juvéval arról, hogy amikor úgy döntenek, hogy eladják Pogbát, mi prioritást élvezünk" - nyilatkozta az igazgató.

 

"Idén nyáron úgy döntöttünk, hogy más játékosok vannak, akik jobban megfelelnek nekünk sport terén."

 

"Az egész megállapodás azért született a stábon belül, hogy senki ne lehessen képes megelõzni minket az átigazolási piacon. Ez lehetõvé tette számunkra, hogy lehetõségünk legyen Pogba megszerzésére."

 

Ám a Barcelona Pogba leigazolása helyett 44 millió font összegért André Gomessel és Denis Suarezzel erõsítette meg a középpályáját.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!