A United derbi-hõsei: Paul Scholes

A várva várt Manchester United - Manchester City összecsapás elõtt felelevenítünk tíz derbi-hõst a United elmúlt 60 évébõl. Következzen egy vérbeli, Unitedre jellemzõ gyõzelem, melynek hõse Paul Scholes.


Paul Scholes - Etihad Stadium, 2010. április 17-e
Manchester City 0-1 Manchester United


Az utolsó perces drámák szezonjában Paul Scholes a Vörös Ördögök harmadik hosszabbításban megnyert derbijét szállította a 2009/10-es szezonban, mely az utolsó ilyen alkalomig a legédesebb siker volt a United szurkolóinak.

 

 

 


A middletoni karmester a szezon korábbi szakaszában fontos egyenlítõgólt szerzett városi riválisuk ellen az Old Traffordon, azonban az Etihad Stadiumban való hozzájárulása - Patrice Evra beadására teljesen üresen érkezve fejelt a hosszúba - következtében a vendég szurkolók és játékosok extázisban ünnepeltek, Gary Neville pedig örömében egyenesen szájon csókolta a gyõztes gólt szerzõ Scholes-t.

"Gary szentimentális, nem igaz?" - emlékezett vissza késõbb mosolyogva. "Fontos gól volt, és úgy gondolom Gary megcsókolt pár játékost játékoskarriere alatt. David [Beckham] volt talán a kedvence."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!