Pogba felejtse el, mennyibe került

Jose Mourinho arra sürgette Paul Pogbát, vegye figyelmen kívül világrekordnak számító átigazolási árát és mutassa meg, mire is képes valójában.


A United 89 millió fontot fizetett a nyáron azért, hogy visszavigye az Old Traffordra a francia középpályást, aki négy évvel korábban távozott a Vörös Ördögöktõl. Pogba átigazolásában bónuszok is szerepelnek, melyek révén a United még plusz 4,25 millió fontot is kifizethet a Juventus-nak az eredményesség tükrében.

 

Miután a United kikapott a Man City-tõl és a Feyenoordtól is, sokan a 23 éves játékost kritizálták, ám a menedzser szerint Pogba vissza fog vágni kritikusainak.

 

"Egy világrekordért vett játékos mindig csak addig lesz ebben a státuszban, míg meg nem döntik a rekordot" - mondta Mourinho.

 

"Vannak olyan klubok, akik 20, 30, 40 millió fontot fizetnek ki, melyek nagyobb üzleteknek számítanak annál, mint amit a United tett Pogba esetében, ha megnézzük a kifizetett összeget és a bevételeket. Rájössz, hogy nagyobb dolog egy ilyen annál, mint amit a Man United tett, és én csak azt akarom, Paul felejtse el ezt és csak focizzon."

 

"Döntõ az EB-n, nincs felkészülés, nyaralás, majd visszatérés - normális, hogy az elsõ héten nagyon jó hatással volt az elsõ mérkõzésre. Az is normális, hogy az elsõ meccs után kicsit visszaesett, de teljes mértékben hiszek benne, mert tudom, milyen játékos."

 

 

"Tudom, hogy egy nagyon jó srác, tele ambíciókkal, jönni fog a jó formája a csapattal együtt. A csapat javul, Paul is fejlõdik. Nincs probléma."

 

Pogba formája megegyezik a United formájával, hisze jó kezdés után most visszaesés tapasztalható. Immár a Watford elleni, vasárnapi bajnokira figyelnek, hogy ne fussanak bele sorozatban három vereségbe, mellyel mindössze öt PL-meccs után akár hat pontra is nõhetne a Man City-vel szembeni hátrányuk.

 

És hogy a héten történtek után a Watford elleni összecsapás lesz eddigi, rövid manchesteri pályafutásának legfontosabb mérkõzése? Mourinho így reagált erre: "Watford? A Man Unitednek minden találkozón, minden sorozatban meg kell mutatnia, mit is tud. A klub túl nagy, a szurkolók túl szenvedélyesek ahhoz, hogy a játékosok tudják, hogy minden meccs nagyon fontos, nem kell ahhoz egy vereség, vagy sorozatban két vereség, hogy mindent megpróbáljanak beleadni."

 

"Ennek bennük kell legyen és ezt várom tõlük - és azt, hogy vasárnap megpróbáljuk megnyerni a meccset."

 

"Mindig azt érzem, hogy én vagyok az extra motiváció forrása, de a motiváció hozzátartozik a játékosokhoz."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!