Pogba akarta a 'United kihívást'

Paul Pogba a Manchester Unitedben rejlõ kihívás, illetve a José Mourinhoval való közös munka lehetõsége miatt igazolt vissza az Old Traffordra, állítja ügynöke, Mino Raiola.


Raiola volt az egyik legfontosabb láncszem abban, hogy a Manchester United és a Juventus között létrejött a nyári átigazolási szezon legfontosabb ügylete, amely keretében Paul Pogba 93.25 millió fontért igazolt vissza Angliába, az ügynök pedig elárulta, a középpályás a "könnyû" Real Madridba igazolás helyett választotta a kihívásokkal teli manchesteri visszatérést, emellett pedig Ed Woodward ügyvezetõ-igazgató kitartó érdeklõdése is sokat nyomott a latban a döntés meghozatalakor.

 

"Mindig azt mondom a játékosaimnak, mi oda megyünk, ahol szükség van ránk" - kezdte Raiola a Daily Mailnek.

 

"A United mindig a világ egyik legnagyobb klubja marad, legyen szó a népszerûségérõl vagy a pénzügyi lehetõségeirõl."

 

"Igen, a Manchester United nem szerepelhet a Bajnokok Ligájában, és bajnok se volt, de nekik volt ránk a legnagyobb szükségük."

 

"Két ajánlatunk volt a Premier League-bõl, kettõ pedig azon kívülrõl. Paul elmondta, az õ szíve a Unitedhez húz, Woodward már egy éve a csapatban szerette volna tudni, Mourinho is megakarta szerezni a Chelsea-hez, úgyhogy ezeket összeadva tudtuk, hogy a megfelelõ döntést hoztuk."

 

 

Pogba elõtt ott hever a kihívás már elég korán második manchesteri idõszakában, miután a csapat sorozatban három vereséget szedett be, Raiola azonban kijelentette, ügyfele tudta, hogy a sokkal nehezebb utat választja.

 

"Egy játékos számára a Real Madrid könnyebb döntés lenne, hiszen ott a La Liga és a Bajnokok Ligája, de õ még nagyobb kihívásra vágyott" - tette hozzá.

 

"Szerintem a Manchester United idén nyáron megmutatta a világnak, hogy nem akarnak egy helyben állni, hanem újra a legjobbak akarnak lenni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!