Pogba: Majdnem tökéletesek voltunk

Paul Pogba úgy érzi, hogy a Manchester United elsõ félidõben mutatott teljesítménye "majdnem tökéletes" volt, amit követõen a szünetre 4-0-s elõnnyel vonulhattak öltözõbe a bajnok Leicester City ellen.


A francia maga is feliratkozott a gólszerzõk listájára, a felnõtt csapatban ezzel elsõ gólját szerezve a Unitedben, Daley Blind szöglete után emelkedett a Leicester védelme fölé és fejelt Ron-Robert Zieler mellett a kapuba - ugyanarról az oldalról érkezõ sarokrúgás után talált be, ahonnan Smalling a vezetõ és Rashford a harmadik találatot szerezte.

Juan Mata volt a negyedik játékos, aki a domináns elsõ félidõben betalált még, és a Róma elleni, 7-1-es Bajnokok Ligája összecsapás óta nem volt példa olyan mérkõzésre az Old Traffordon, ahol négy gólos elõnnyel vonult a csapat az öltözõbe 

"Az elsõ félidõ majdnem tökéletes volt és úgy gondolom ezért is nyertük meg a mérkõzést" - mondta Pogba az MUTV-nek. "Ez a félidõ volt az idei legjobb a szezon kezdete óta. Nem volt könnyû váltani a játékosoknak a második félidõben annak tudatában, hogy a Leicester elõrenyomul majd a gólokért, de úgy gondolom remekül tettük a dolgunkat."

"Azért teljesítettünk jól, mert a labda nélkül is jók voltunk. Nagyon fontos volt ez és amikor megkaparintottuk, úgy játszottunk, ahogy tudtam, hogy képesek vagyunk rá. Nagyon erõsen koncentráltunk és remek teljesítményt tettünk le a pályára. Ennek megfelelõen akarjuk folytatni."

 

 

 


Pogba, akit a twitteren kiírt szavazáson a szurkolók a 'Mérkõzés emberének' választották meg, gyakorta szerzett a United akadémiai és tartalékcsapatában gólokat. Izgatott volt, hogy ezt most már a felnõtt csapatban is megtehette második, klubnál töltött idõszakában, és különösen örül, hogy mindez hazai pályán esett meg.

"Nagyszerû érzés elsõ gólomat az Old Traffordon megszerezni" - mondta a hatos mezszámú Pogba. "Nagyon jó volt ez számomra és nagyon fontos. Bízom benne, hogy nem ez lesz az utolsó."

A rekord igazolás azt is reméli, nagyon sok hasonló teljesítményt láthat majd a csapat egészétõl a továbbiakban is, mely teljesítményt így jellemzett: "Ez volt a legjobb teljesítmény tõlem és a csapattól is a nemzetközi válogatott mérkõzések óta. Sok mérkõzés áll még elõttünk, szóval továbbra is harcolni fogunk és remélhetõleg a maihoz hasonló teljesítményeket fogunk produkálni."

Amikor arról kérdezték, élvezi-e a Premier League különbözõ kihívásait, Pogba beismerte: "Hatalmas kihívás volt számomra idejönni, annak ellenére is, hogy négy bajnoki címet is nyertem a Juventus-szal. Ez egy kihívás volt a United történelmét tekintve - de én mindig a kihívások felé veszem az irányt."

A közelmúltbéli, médiában megjelent kritikákra így reflektált a francia: "Sosem olvasok újságot, de mindig ugyanazt mondom - a végén majd meglátjuk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!