Deschamps: Pogbának idõre van szüksége

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerint Paul Pogbának idõre van szüksége, hogy visszarázódjon az életbe régi-új klubjánál.


A világrekord átigazolási összegért szerzõdtetett futballista eddig vegyes kezdetet tudhat maga mögött második periódusában az Old Traffordon, a Leicester ellen a mérkõzés emberének választották, a Stoke ellen azonban két hatalmas helyzetet is kihagyott.

Pogba jelenleg a francia válogatottal készül az elõttük álló Bulgária és Hollandia elleni világbajnoki selejtezõmérkõzések miatt, és Deschamps igyekezett sztár középpályását védelmébe venni.

"Klubcsapatot váltott és még össze kell csiszolódnia új csapattársaival" - mondta Deschamps.

"Paullal szemben mindig magas az elvárás. Ha valami átlagosat tesz, az gyakran nem elég. Õ olyasvalaki, akitõl minden mérkõzésen gólpasszokat várunk el - nagyon magas a vele szemben támasztott elvárás."

"Paul rendben van fejben. Tudja, hogy mit akar."

 

 

 


Pogba a United elmúlt két Premier League mérkõzésén Ander Herrerával szerepelt a középpályán és Jose Mourinho a hétvégén partnerségükbe vetett hitérõl beszélt.

"Ander fontos játékosunk lehet" - mondta. "Négy támadó játékossal játszunk, plusz Paullal, aki szeret különbözõ pozíciókba mozogni, hogy próbálkozzon és építkezzen."

"Szükségünk van egy olyan játékosra, mint Ander, hiszen gyorsan vált védekezésbõl, képes megadni a szükséges biztonságot, különösen a gyors ellentámadások esetén."

Herrera közelmúltbeli formája behívót ért számára a spanyol válogatotba, karrierje során elõször.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!