Pogba: Csapatember vagyok

Miután tegnap az õ góljával nyert Franciaország Hollandia ellen, Paul Pogba riportereknek elmondta, õ csapatember.


Pogba egy távoli bombával vette be a hollandok kapuját, amivel a franciák nagyon fontos gyõzelmet arattak Amszterdamban, a középpályás pedig elhallgattatott néhány kritikust.

 

Az elõzõ héten maga Didier Deschamps, a gallok szövetségi kapitánya nyilatkozta a Manchester United játékosáról, hogy "jobban is játszhatna", ám a 23 éves Pogba a tegnapi siker után elmondta, hogy a csapatnak kell középpontban lennie, nem neki.

 

"A francia csapatért játszom, nem a Pogba csapatért" - magyarázta Paul a Canal+ csatornának. "Nem fogunk egyénekrõl beszélni. A csapatért játszom, mindig is így teszek."

 

 

"Nem jó kritikákat hallani, de ilyen a labdarúgás."

 

"Koncentrált maradok a pályán. Mindig a tõlem telhetõ legtöbbet adom. Próbálok a csapat elõnyére válni és a legjobbamat nyújtani."

 

"Olyan személy vagyok, aki próbálkozik. Mindig növekszünk és tanulunk. Még fiatal vagyok. Vannak góljaim, vannak góljaink. Ki akarunk jutni a világbajnokságra."

 

Franciaország hét ponttal - a lehetséges kilencbõl - a csoportja élén áll, azonos pontszámmal Svédországgal. Hollandia a harmadik, négy pontot szerezve három találkozón.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!