Pogba: Még az alkalmazkodás fázisában vagyok

A Manchester United középpályása, Paul Pogba elismerte, még mindig abban a periódusban tart, hogy hozzászokjon az élethez Jose Mourinho irányítása alatt.


A francia válogatott játékos világrekord 89 millió font ellenében tért vissza az Old Traffordra ezen a nyáron, azonban támadó ösztöneinek kordában tartására kérték a United jelenlegi felállásában.

Javarészt a taktikai utasítás során védekezõ középpályás szerepkörrel ruházzák fel a Mourinho által elõnyben részesített 4-2-3-1-es felállásban, és csupán egy gólt szerzett eddig - a Leicester ellen - nyolc meccse alatt idén.

Pogba a hétközi világbajnoki selejtezõ során már támadóbb szerepkört kapott a franciák Hollandia elleni mérkõzésén, és meg is hálálta Didier Deschamps bizalmát egy gyõztes góllal.

 

 

 


"Próbálok alkalmazkodni" - mondta Pogba a Manchester Evening News-nak. "Olyan játékos vagyok, aki inkább elöl szeret játszani. A menedzser utasításokat ad számomra, én pedig próbálom követni õket."

"Labdákat kell visszaszereznem, és védekezõmunkát kell végeznem. Emiatt kicsit máshogyan játszom, jobbára úgy, mint Pirlo."

"Játszanom kell, ott kell lennem, hogy felépítsem magam és hogy mégjobban a csapatért tudjak játszani."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!