Pogba hálás Zlatannak

A Manchester United középpályása, Paul Pogba elmondta, csapattársa, Zlatan Ibrahimovic érkezése óta olyan számára, mint egy "nagy testvér".


Pogba világrekord összeg keretében tért vissza augusztusban a Unitedhez, négy évvel azt követõen, hogy távozott a Juventus-ba, míg a csatár Zlatan Ibrahimovic ingyen érkezett a PSG együttesétõl.

A páros feltehetõleg a Liverpool elleni, hétfõi összecsapáson is kezdeni fog majd, és Pogba elismerte, örül, hogy a korábbi svéd válogatott játékos az õ oldalán küzd majd.

"Ibrahimovic olyan, mint egy nagy testvér" - mondta Pogba a francia TF1 televíziós csatornának.

"Gyõztes mentalitással rendelkezik, egy nagyszerû játékos, aki nagyon veszélyes. Nagyon fontos õ Manchesterben - segíteni tud nekünk, hogy elérjük céljainkat."

 

 

 


Pogba ebben a szezonban még nem találta meg legjobb formáját, azonban azt elmondta, a 89 millió fontos árcédula nem tett semmilyen hatást kissé lassú kezdetére, és ragaszkodott hozzá, hogy csak egy kis idõre van még szüksége.

"Az értem kifizetett ár még több nyomást helyezne rám? Nem, nincs rajtam nyomás" - mondta.

"Szükségem lesz még egy kis idõre, hogy alkalmazkodni tudjak a csapathoz. Alkalmazkodom, keresem a számomra ideális pozíciót."

"Az, hogy visszatértem a Manchester Unitedhez, új fejezetet nyitott az életemben. Új játékosok, új edzõ, ez egy nagy kihívás. Jose Mourinho egy nagyszerû edzõ, akit igazán nagyra tartok."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!