Pogba örül a gyõzelemnek

Paul Pogba számára "nagyszerû érzés" volt kétszer is betalálni a Fenerbahce elleni 4-1-es gyõzelem során, miután ismét jó teljesítményt nyújtott a Vörös Ördögök középpályáján.


A francia játékos törte meg a gólcsendet büntetõbõl, majd a félidõ vége elõtt lenyûgözõ góllal ismét betalált a tizenhatoson kívülrõl. A Vörös Ördögök fantasztikus gyõzelme során ezzel a teljesítménnyel kiérdemelte a mérõzés emberének járó díjat, miután a szavazatok 66%-át begyûjtötte.

A 23 éves középpályás elmondta, a hétfõi, gól nélküli döntetlen után nagyon fontos volt egy ilyen kényelmes gyõzelmet aratni a vasárnapi, Chelsea elleni kiruccanás, és a jövõheti, Manchester City elleni Ligakupa összecsapás elõtt.

Pogba, akinek duplájával immáron három gólja van a csapatban, a mérkõzés után a következõképpen nyilatkozott az MUTV-nek: "Nagyszerû érzés tölt el és a csapat is nagyszerû teljesítményt nyújtott. Nagyon jól játszottunk és sok gólt szereztünk."

"Szeretünk ilyen módon játszani és készen kell állnunk a ránk váró nagy találkozókra. Akartuk ezt a gyõzelmet és nagyon fontos siker volt ez. A gólszerzés nagyon boldoggá tesz engem. Próbálok mindig 100%-ot nyújtva játszani."

Pogba nyitotta meg a gólok sorát a 31. percben, miután Simon Kjaer szabálytalankodott Juan Mata ellen és a korábbi Juventus játékos beismerte, boldog volt, hogy Wayne Rooney ráruházta a büntetõrúgás felelõsségét.

"Örülök, hogy belõttük azt a büntetõt [a vezetõ találatot]. Wazza vagy én vállalhattam volna el és azt mondtam neki, hogy szeretném én lõni, és én lõhettem - nagyon boldog vagyok, hogy gólra váltottuk azt a büntetõt" - tette hozzá. "Örülök, hogy Wayne, mint kapitány engedte, hogy én lõhessem."

 

 

 


Pogba minden pályáralépõ játékos teljesítményével elégedett volt, annak ellenére is, hogy a csapat felforgatott volt, miután Jose Mourinho hét változtatást is eszközölt az Anfielden döntetlent elérõ együtteshez képest.

"Sok tapasztalt játékosunk volt a pályán és remekül tettük a dolgunkat" - folytatta a francia válogatott középpályás. "Néhány játékos nem játszott sokat, mint [Matteo] Darmian és Michael [Carrick], úgy játszottunk, mint az alap csapat, ami nagyszerû dolog. Erre szükségünk is van, hiszen sok mérkõzés vár ránk, szóval amikor egy játékosnak megadod a lehetõséget, készen kell állnia és ez így is történt."

A korábbi United támadó Robin van Persie lõtte a találkozó utolsó gólját egy tökéletes estén, miután Old Traffordra való visszatérésekor megszerezte kései gólját - és Pogba nem gyõzte dicsérni a hollandot azt követõen, hogy a Vörös Ördögök szurkolói remek fogadtatásban részesítették korábbi közönségkedvencüket.

"Õ egy top játékos. Sajnos nem futballoztam vele egy csapatban, de láttam õt játszani és gólokat szerezni a Unitedben, szóval nagyon boldog vagyok miatta. Boldoggá tett a tömeg reakciója, és remélem, hogy csapatában folytatni fogja góllövõ formáját. Gratulálni szeretnék a karrieréhez, és azért, amit itt, ezért a klubért tett."

A Vörös Ördögök számára mindössze három nap pihenõ jut, mielõtt szembenéznének Mourinho korábbi klubjával, a Chelsea-vel - Pogba pedig már most nagyon várja, hogy a Stamford Bridge-n szerepelhessen.

"Az olyan mérkõzésekért futballozunk, mint a Chelsea vagy Liverpool elleni - ezeket a mérkõzéseket élvezned kell. A világ egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani, így meg fogunk próbálni gyõztesen kijönni a párharcból. Nem lesz egyszerû, de a futball már csak ilyen, és ez az, amit mi szeretünk."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!