A United nem volt tisztességes Martiallal

Anthony Martial ügynöke szerint a Manchester United tisztességtelen volt a fiatal csatárral, amikor a nyáron odaadta a 9-es mezt Zlatan Ibrahimovic-nak.


Martial akkor kapta meg a 9-es mezt, amikor 2015 szeptemberében 36 millió font ellenében az AS Monaco csapatától átigazolt Manchesterbe, ám az idén nyáron, miután a svéd csatár is az Old Traffordra költözött, Martial a 11-es mezt kapta, mivel a 9-es Zlatané lett.

 

A 20 éves támadó - aki 17 alkalommal volt eredményes elsõ angliai szezonjában - ebben a szezonban nem igazán találja jó formáját és az ügynöke, Philippe Lamboley szerint a mezváltás nem tett jót Martialnak.

 

"Nem fogok hazudni. Meglepte õt a döntés. Két napig nagyon csalódott volt" - nyilatkozta Lamboley az RMC Sportnak. "De õ profi. Tudta, hogyan lehet azonnal lezárni ezt. De személy szerint azt gondolom, a Manchester United tiszteletlen volt vele szemben. Ezt el is mondtam a klub vezetõinek."

 

 

"De elfogadtuk a helyzetet, lapoztunk és nem tépjük fel a sebeket."

 

Martial ebben a szezonban 12 alkalommal lépett pályára, de csak kétszer lõtt gólt. Lamboley tagadta azt a feltételezést, mely szerint Anthony és Jose Mourinho között szakadék lenne és megerõsítette, kliense boldog Manchesterben.

 

"Nagyon profi kapcsolatuk van. Biztos vagyok abban, hogy Jose Mourinho tudja, hogyan hozza ki a legjobbat Anthony-ból, mint tette azt Louis van Gaal."

 

"Nagyol boldog a Unitednél. Nem mosolyog minden pillanatban, de õ ilyen. Azok, akik ismerik õt, tudják, hogy mosolygós és nyitott srác. Nagyon ragaszkodik a szurkolókhoz, akik nagyon szívélyesen fogadták õt."

 

"Csupán egy célja van: jó szezont fusson és címeket nyerjen a Uniteddel. Amit már elért, az csodálatos, hiszen még csupán most kezdõdött a pályafutása. És ígérem, a legjobbja csak ezután jön."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!