Jones: Pogba világklasszis

Phil Jones dicsérettel illette Paul Pogbát, miután a Swansea vasárnapi, 3-1-es legyõzése során remek formát mutatott.


Pogba nyitotta meg a gólok sorát 19 méteres bombájával, megadva az alaphangot egy sima gyõzelemnek a Libertyben, és a nyári igazolás kiemelkedõ teljesítményét a játékostársak és a szakértõk is megsüvegelték.

Jones - aki rég óta várt visszatérését ejtette meg Dél-Wales-ben - elmondta, ledöbbentette a Pogba irányába megfogalmazott tömérdek kritika és társát a világ egyik legjobb játékosaként jellemezte.

A végsõ sípszó után az MUTV-nek így nyilatkozott Jones: "Újra és újra látom ezt az újságokban; Paul Pogba így, Paul Pogba úgy. Ez a srác egy hihetetlen játékos, világklasszis!"

 

 

 


"Idõre van szüksége, hogy beilleszkedjen, az érte kifizetett összeg nem az õ hibája, fantasztikus játékosról van szó, egy nagyszerû srácról. Biztos vagyok benne, hogy ebben a szezonban még többet láthatunk majd tõle."

Pogba a mérkõzés után csatlakozott Franciaország válogatottjához a Svédország és Elefántcsontpart elleni mérkõzéseket megelõzõen. A United kerete a hónap késõbbi szakaszában áll majd ismét össze a válogatott mérkõzések miatt, majd november 19-én otthon fogadják az Arsenalt.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!