Pogba: Ez volt az egyik legszebb gólom

Paul Pogba megfogadta, hogy tovább folytatja a gólszerzést azután, hogy állítása szerint pályafutása egyik legszebb találatát érte el vasárnap a Swansea ellen.


A francia válogatott játékos a meccs 15. percében szerzett csodaszép találatot, amivel a Vörös Ördögök vezetéshez jutottak a Liberty Stadiumban. Késõbb a szurkolók õt választották meg a klub hivatalos Twitter oldalán a találkozó legjobbjának.

 

 

Pogba a mérkõzés után az MUTV-nek nyilatkozott:

 

Mi volt a gyõzelem kulcsa?
Úgy gondolom, minden játékos akarta ezt a sikert és mindenki koncentrált volt. A legjobbunkat adtuk, mindent beleadtunk, az elsõ játékrész hihetetlen volt. Eddig ez volt az egyik legjobb elsõ félidei teljesítményünk, így kell játszanunk, mindent bele kell adnunk, együtt kell nyomnunk és ha így teszünk, akkor ilyen játék születik.

 

A Fenerbahce ellen lebicegtél a pályáról, most pedig 90 percet játszottál...
Mindig azt mondom, ha a fejed után mész, a többi követni fogja. Nem voltam teljesen rendben, de elég jól voltam ahhoz, hogy játszani tudjak, a fõnök pedig betett a csapatba.

 

Lõttél néhány igen látványos gólt a pályád során, miként értékeled ezt a mostanit?
Meg kell nézzem megint, de ez az egyik legszebb, amit a Manchester Unitedben szereztem, és remélem, hogy jönnek a gólok, amik segítenek majd a csapatnak, és nyerni fogjuk a meccseinket, folytatva ezt.

 

 

Zlatan Ibrahimovic-nak kellett a gól?
Zlatan a csapatban játszik, a csapattal együtt nyer és ma mindannyian örültünk neki, hisz két gólt szerzett. Kell neki az önbizalom. Mindent megtesz a csapatért, ez az, amire szükségünk van - a játékosok egymásért játszanak, szükségünk van az ilyen csapatszellemre.

 

Jöhet most egy gyõzelmi sorozat?
Természetesen, ma nyernünk kellett, ilyen módon kell mennünk tovább.

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!