Griezmann együtt játszana Pogbával

Antoine Griezmann, az Atletico Madrid támadója elmondta, egyszer majd szeretne klubszinten is együtt játszani Paul Pogbával.


A 25 éves játékos és a Manchester United középpályása az utóbbi idõben több közös fotót is megosztott a közösségi médiában barátságuk jeleként.

 

Griezmann kedden is megosztott egy fotót Twitteren, amin õ és Pogba egy golfkocsin ülnek. A fényképhez a támadó ezt írta megjegyzésnek: "Vége a napnak, megyünk vissza a kastélyba."

 

A páros jelenleg a francia válogatott táborában található, hiszen a gallok pénteken a svédek ellen játszanak világbajnoki selejtezõt a Stade de France-ban.

 

A spanyol bajnokságban és az idei Európa-bajnokságon mutatott gólerõs játéka révén a francia támadó igen keresett lett, Pogba manchesteri jelenléte pedig döntõnek bizonyulhat abban, hová is igazolhat el az Atletico csillaga.

 

"Mindig kérdezgetem Paul Pogbát a Manchester Unitedrõl" - nyilatkozta Antoine a Sky-nak. "Úgy gondolom, egy hatalmas klubról beszélhetünk, kiváló infrastruktúrával."

 

 

"Kérdezgetem Pault néhány játékosról, hogy õk tényleg annyira jók-e, Jose Mourinho tényleg annyira remek menedzser-e."

 

"Csomó találgatást hallani a Manchester Unitedrõl és a Paris Saint-Germainrõl, de most nem látom azt, hogy más klubhoz megyek. De eszméletlen lenne egy napon Paullal egy klubban játszani."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!