Martial: Fejben dõl majd el a Zorya elleni meccs

Anthony Martial úgy érzi, a Manchester Unitednek pozitívnak és alkalmazkodónak kell lennie, hogy csütörtökön be tudják gyûjteni a három pontot nem éppen otthonos körülmények között a Zorya Luhansk ellen.


A Vörös Ördögök történetük során elõször látogathatnak majd a Dél-Ukrajnában található Odessza városába, mindezt pedig abban a tudatban tehetik meg, hogy egyetlen pont is elég lehet számukra, hogy biztosítsák továbbjutásukat az Európa-liga kieséses körébe, egy esetleges gyõzelemmel pedig az A-csoport elsõ helye is elérhetõ. 

 

A négy órás repülõút, a fagypontközeli hõmérséklet és a partizán hazai szurkolósereg mind kihívást fog jelenteni majd a manchesteriek számára, Martial szerint azonban ezek nem lehetnek befolyásoló tényezõk, csak az számít majd, hogy a United miként tud teljesíteni azon az estén.

 

"Nagyon mások a körülmények - nem csak a szurkolók, de az idõjárás miatt is" - válaszolta a francia támadó a MUTV kérdésére, milyen Kelet-Európában pályára lépni.

 

"Arrafelé a szezon ezen idõszakában nagyon hideg van."

 

"De csak rajtunk múlik, hogy ezekkel a dolgokkal miként birkózunk meg, hogyan alkalmazkodunk a környezethez, és hogy megszerezzük-e a gyõzelmet."

 

"Felkészülünk ahogy csak lehet, pihenünk a repülõn, de a legtöbb dolog fejben dõl el. Hogy miként állsz hozzá a dolgokhoz mentálisan. Arról szól minden, mi történik a pályán; ha elvégzed ott a dolgodat, csak az számít."

 

 

A két csapat szeptemberi, elsõ csoportkörös mérkõzésén a United 1-0-s gyõzelmet aratott a Zorya felett az Old Traffordon, de mivel az ukránok már csak a becsületük miatt küzdhetnek, Martial egészen más erõpróbára számít a Chornomorets Stadiumban 16 ezer hazai szurkoló elõtt.

 

"Nehéz összecsapásra számítunk" - tette hozzá a hétfõn 21. életévét betöltött játékos.

 

"A hazai mérkõzésen eléggé jól alakultak a dolgok számunkra, de ott majd egészen más lesz a helyzet."

 

"A saját szurkolóik elõtt fognak küzdeni, és minden tõlük telhetõt meg fognak tenni azért, hogy megnehezítsék az életünket és hogy eredményt érhessünk el, tehát fel kell szívnunk magunkat."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!