Dybala: Pogbának hiányzik a Juventus

Paul Pogba korábbi csapattársa, Paulo Dybala állítása szerint a Manchester United középpályásának hiányzik a Juventus-nál megszokott élete.


A francia középpályás a nyáron hagyta el a Serie A bajnokát, hogy ismét csatlakozzon a Unitedhez világrekord 93.25 millió fontos vételár ellenében, miután négy évet töltött az Old Traffordtól távol.

Visszatérése óta 22 mérkõzésen 5 gólnál jár a Unitedben, beleértve a Crystal Palace ellen szerzett nyitótalálatot szerda este a 2-1-es vendégsiker során.

 

 


Azonban Dybala, aki a 2015/16-os szezonban Pogbával együtt szerepelt a Juventus-ban, elmondta, még mindig folyamatosan kapcsolatban van a 23 éves középpályással és felfedte, hogy korábbi csapattársa szívében még mindig nagy hely van a Juventus számára.

"Még mindig tartom a kapcsolatot Pogbával" - mondta Dybala a Corriere dello Sportnak. "Hiányzik a futballpályán nyújtott minõségi játéka és az öltözõben elsütött poénjai."

"Mi is hiányzunk számára. Csak nézd meg a mi pozíciónkat a tabellán, és utána a Manchester Unitedét."

A United jelenleg a Premier League 6. helyét foglalja el, 13 ponttal lemaradva a listavezetõ Chelsea-tõl, míg a Juventus 4 pontos elõnnyel áll a Serie A élén.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!