Rio: A középpályás trió a csapat sikerének kulcsa

Rio Ferdinand szerint a Manchester United középpályás triója, Michael Carrick, Ander Herrera és Paul Pogba kulcsfontosságú szereplõi lehetnek a Vörös Ördögök szezonbeli sikereinek.


A legendás hátvéd nem rég Manchesterben járt, hogy részt vegyen, a Deezer bemutatására szolgáló promotáló videóban, mely a klub hivatalos audió streaming partnerévé vált.

Ferdinand leült a ManUtd.commal azalatt, míg a városban járt, és megvitatta a United eddigi szezonját, valamint kiemelte azon középpályások szûk csoportját, akik mögött egy hosszabb jó periódus áll a csapatban és segítettek a Vörös Ördögöknek pár pozitív eredményt begyûjteni.

"Nem hiszem, hogy Jose egyhamar megtalálja majd a legjobb csapatát, de az elmúlt mérkõzéseken láthattuk, hogy állandó rendszerességgel rakott a kezdõbe három középpályást, Herrerát, Carricket és Pogbát, és én úgy látom, hogy jobb lett a középpálya egyensúlya, szóval remélhetõleg most már ezt meg tudjuk lovagolni" - mondta Rio a ManUtd.comnak.

"A múltban az egyensúly kidolgozása problémát jelentett, és hogy kik alkotják a legjobb kombinációkat, párosokat, és úgy gondolom ebben a három játékosban ezt most megtalálta. Ez felszabadítja Pault is, aki úgymond kicsit szereti a maga útját járni, és ez azt jelenti, hogy ezáltal több területet is tud bejátszani."

 

 

 


A United jó formában várhatja a mozgalmas ünnepi idõszakot, miután három, kemény csatában megszerzett Premier League gyõzelem van mögöttük egy hét alatt és Ferdinand reméli, hogy Mourinho fiai tudnak ezekre a sikerekre építeni, és nem kerülnek az élmezõnytõl látótávolságon kívülre.

"A tabellát alaposabban mindig az új év kezdetén néztem meg, hogy láthassam, hol is vagyunk" - emlékezett vissza. "Remélhetõleg elérhetõ közelségben van az élmezõny, vagy ami még jobb, ha ott tartózkodsz, és aztán onnan belõheted az irányt. Mi általában ezen a ponton rendben voltunk és megvolt az ötletünk, hogy mit kell tennünk utána. Valószínûleg jobban játszottunk, amikor tudtuk, hogy mit kell tennünk."

"A következõ szezon még fontosabb lesz a Unitednek. Nagy pénzt mozgósítottak meg ezen a nyáron és valószínûleg a következõn is be fognak fektetni és a következõ szezonban ismét csatába szállnak. Idén hat csapat közül bárki képes megnyerni a bajnokságot, és ebben a hatban a United is szerepel. Meg kell tartanunk a folytonosságot, és futni kell egy mérkõzéssorozatot, ahol önbizalmat növelnek és pontokat szállítanak a csapatnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!