Pogba a legjobb középpályás

Jose Mourinho szerint Paul Pogba a világ legjobb középpályása, de arra számít, hogy az elkövetkezendõ években még jobb lesz.


A francia játékos 93,25 millió font ellenében került nyáron a Juventus-tól az Old Traffordra. Lassan indult a szezonja, de egyre javuló teljesítményt nyújt.

 

Mourinho szerint négy olasz év után minden játékos keménynek találná az angol bajnokságot, de szerinte Pogba jövõre esélyes lehet az Aranylabdára is, feltéve ha a szavazók nem csak a gólokat figyelik majd.

 

"A Premier League nagyon nehéz" - kezdte Mourinho a francia SFR tévécsatornának. "Három-négy évet játszol Olaszországban, majd eljössz a Premier League-be és a világ teljesen más lesz."

 

"Jól, sõt több mint jól teszi a dolgát. Tisztán látszik a fejlõdése, úgyhogy el tudom képzelni, hogy a következõ szezon csúcs lesz számára."

 

Pogba idén is szerepelt az Aranylabdára esélyesek között, ám végül a 14. helyen zárt annak ellenére, hogy Juventus-t bajnoki címhez, a francia válogatottat pedig európa-bajnoki döntõhöz segítette.

 

 

Mourinho szerint a gólok puszta mennyisége miatt nyert idén Cristiano Ronaldo, kinek egyetlen igazi vetélytársa Lionel Messi, miközben a középpályán végzett hatalmas munkát figyelmen kívül hagyják a szavazók.

 

"Jelen pillanatban ha nem lövöd a gólokat, nem nyerheted meg az Aranylabdát. De ha megváltozik ez a felfogás, Paul nyerhet, mert Paul nem egy góllövõ játékos."

 

"Paul egy középpályás, aki egyre több gólra képes majd, mert megvan hozzá az adottsága. Paul egy középpályás, az én véleményem szerint a világ legjobb középpályása."

 

"Persze fiatal, aki még fejlõdhet, õ maga javulni akar, ami még jobb."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!