Martialnak a Sevillatól van ajánlata

Anthony Martial januárban elhagyhatja a Manchester Unitedet a Sevilla hívására, árulta el a játékos ügynöke.


A francia válgatott támadó jelenleg peremember José Mourinho felnõtt keretében a Manchester Unitednél, miután nem képes reprodukálni az Old Traffordon töltött elsõ szezonjának teljesítményét, amikor házi gólkirály lett 17 góljával.

 

Martial ebben a szezonban csak 4 alkalommal tudott eredményes lenni, Mourinho pedig egy minapi interjúban éppen azt javasolta számára, kövesse a korábban szintén a kegyeibõl kiesõ középpályás, Henrikh Mkhitaryan példáját, hogy visszanyerje helyét a kezdõcsapatban, azonban a portugál nyilatkozatából egyértelmûen lejött, hogy nem kívánja elveszíteni a fiatal tehetséget.

 

 

Martial képviselõje, Philippe Lamboley állítása szerint viszont a nyári Európa-bajnokságot is megjárt játékost a Sevilla kívánja megszerezni, elmondása szerint pedig a felek egyezségre is juthatnak a januári átigazolási idõszak során.

 

"Sevilla? Egyelõre tanulmányozzuk ezt a lehetõséget, de egy nagy klubról beszélünk" - kezdte Lamboley a spanyol ABCdeSevilla rádiócsatornának.

 

"A Sevilla jó pozíciót foglal el a La Ligaban és kiváló edzõje van. De most nem mondhatok egyelõre többet."

 

Martial lett a futball történelmének legdrágább tinédzserkorú játékosa, amikor 2015 nyarán 36 millió fontért Manchesterbe szerzõdött az AS Monacotól.

 

Azonnal berobbant az angol futballba, amikor bemutatkozó mérkõzésén az Old Traffordon fantasztikus szólógólt szerzett a Liverpool 3-1-es legyõzésekor.

 

Ezt követõen sem állt meg angliai debütáló idényében, és májusban FA-kupa gyõzelemhez segítette a Unitedet a Wembleyben a Crystal Palace 2-1-es legyõzésekor, amely három év után az elsõ trófeája lett a csapatnak. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!