Martial zavart okozna az ellenfelek védelmében

A Manchester United jó formában lévõ játékosa, Anthony Martial elmagyarázta, hogyan próbálja meg elbizonytalanítani az ellenfelek védõit.


Azon alkalmakkor, amikor a francia játékos a bal szélen kap játéklehetõséget, azzal a feladattal bízzák meg, hogy emberét megverje annak érdekében, hogy ezzel a csapat fel tudja törni az ellenfél védelmét, és az elmúlt idõben nagyon jól teljesítette a feladatot, nagy hatást gyakorolva ezzel csapatára, mely talán legjobban a Middlesbrough elleni, szilveszter napján aratott drámai gyõzelem során nyilvánult meg.

Martial a Premier League összecsapás során rendkívül jól focizott Calum Chambers ellen, és kulcsszereplõje volt a 2-1-es gyõzelemnek, miután kapufát lõtt, elõkészítette Zlatan Ibrahimovic érvénytelenített találatát, és az egyenlítõ találatot is õ szerezte.

A United Review mai kiadásában egy exkluzív interjú keretében Martial felfedte, hogyan közelíti meg mentálisan a mérkõzéseket. "Próbálok kétségeket okozni az ellenfeleimben, és elvenni a magabiztosságukat" - magyarázta. "Megpróbálok azzal problémát okozni, hogy felveszem a játékost és elérem, hogy kényelmetlenül, bizonytalanul érezze magát a következõ lépésében."

"Azon a különleges mérkõzésen nagyon jól mentek a dolgok. Tudtam, hogy nem a kedvelt posztján játszik az ellenfelem, hiszen javarészt középhátvédként szerepel, szóval megpróbáltam beleadni a legjavát, hogy nehézzé tegyem az életét, és úgy gondolom, hogy igazán jól sikerült."

 

 

 

 


Martial csodálatos mutatóval rendelkezik a United színeiben a hazai kupasorozatokban. A Reading elleni FA-kupa gólja a hétvégén eddigi 11 FA-kupa és Ligakupa összecsapásán a hatodik gólja volt, mellyel további öt assziszt is párosul.

"Nem igazán voltam tisztában ezekkel a statisztikákkal" - mondta a 21 éves játékos. "De mint tudjátok, minden mérkõzést ugyanúgy közelítek meg és játszom, legyen az kupa vagy Premier League mérkõzés. Számomra egy és ugyanaz a kettõ. Próbálok száz százalékot beleadni, és a lehetõ legjobb formámat mutatni."

"Még mindig nagyon fiatal vagyok és még nagyon sok mindent kell elérnem karrierem során. Szeretném ha képes lennék minél több trófeát megnyerni. Mindez arról szól, hogy keményen edzem továbbra is, és megtegyek mindent azért, hogy elérjem a céljaimat."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!