Paul Pogba és a United kapufa problémái

A Manchester United csapatát tovább kísértik a kapufa miatt kimaradt helyzetek. Eddig 19 alkalommal találták el a Vörös Ördögök a kapufát, amellyel elsõk a Premier League-ben, Paul Pogba pedig vezeti a játékosok ezen listáját.


Pogba a keddi, Hull City elleni Ligakupa találkozón egy csodás szabadrúgást követõen a kapufát tudta csak eltalálni, amely szemmel láthatóan fel is dühítette a francia játékost. Nem is csoda, hiszen ebben a szezonban ilyen téren õ nevezhetõ a legszerencsétlenebb játékosnak.

 

Ebben a szezonban, minden sorozatot figyelembe véve összesen eddig 7 kapufánál jár a fiatal középpályás, amellyel vezeti a listát.

 

A United pontokat veszített a Burnley, az Everton és a West Ham ellen is, miután szerencsétlen módon a kapufákról visszatappantak a lövéseik. Mindent figyelembe véve, ha a kapufát talált lövésekbõl gólok születtek volna, akkor 8 ponttal többet tudott volna bezsebelni a csapat, és csupán 2 pontos hátrányban lennének az elsõ helyezett Chelsea gárdájától.

 

 

A Vörös Ördögök minden sorozatot figyelembe véve a PL csapatok közül elsõ helyen állnak a kapufa miatt kihagyott helyzetek listáján.

 

A Vörös Ördögök tehát nevezhetõk a jelenlegi szezon legszerencsétlenebb csapatának, és, ha belegondolunk, hogy minden kapufát talált lövés bement volna, akkor teljesen máshogy állna a jelenlegi tabella.


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!