Gary Neville tanácsai Martialnak

Gary Neville azt tanácsolja a fiatal játékosnak, hogy "mutassa meg a játék iránti szeretetét".


Martial a hétvégi Stoke elleni mérkõzésen kimaradt a keretbõl, melyrõl késõbb Jose Mourinho elmondta, hogy pihenõt kapott a játékos.

 

A játékos teljesítménye eléggé visszaesett az idei szezonban, hiába próbálja felülmúlni a tavalyi álomrajtot a Vörös Ördögök színeiben.

 

Csupán 6 gólt szerzett 21 pályáralépése alatt az idei szezonban, azonban Neville szerint lassan rájön, hogy mekkora potenciál is rejlik saját magában és Mourinho is remélhetõleg rá fogja ébreszteni a játékost.

 

"Eddig a benne rejlõ potenciáljának elég kis részét tudta csak megmutatni. Reméljük hamarosan sikerül neki."

 

"Megvan a tehetsége, hogy különleges játékos legyen. Meg kell mutatni a játék iránti szeretetét, ezt kell, hogy kimutassa a pályán."

 

"Kedvelem õt, mint mindenki mást, azt szeretném, hogy rájöjjön, hogy mekkora potenciál rejlik benne."

 

 

Mourinho nyilvánosan azzal vádolta Martialt, hogy nem tudta megragadni a lehetõségeket, amikor az elsõ csapatba került. A portugál tréner a Hull elõtti sajtótájékoztatón szólt néhány szót a játékosról.

 

"Nem hinném, hogy elveszítette az összpontosítást. Csupán nem ragadta meg két kézzel a nagy lehetõségeket, amelyeket kapott."

 

"Még mindig öt játékosunk maradt arra a posztra, nem adhatom az összes lehetõséget egy játékos kezébe, ezzel a többieket fosztja meg."

 

"Egyszerûen nem tehetem, hogy mást megfosszak a lehetõségektõl. Ilyen egyszerû."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!