Martial újra gólt lõne a St-Etienne-nek

Anthony Martial már nagyon várja a Manchester United csütörtöki, Saint-Etienne elleni Európa-liga mérkõzését, akik ellen még Franciaországban játszva tudott gólt szerezni.


A Vörös Ördögök a második számú európai kupasorozat legjobb 32 csapata között látják vendégül az Old Traffordon a Zöldeket csütörtökön este, mielõtt hat nappal késõbb szerdán Martial szülõhazájában találkoznának a visszavágón.

 

A 21 éves támadó az Olympique Lyonnál, a Saint-Etienne õsi riválisánál kezdte karrierét, majd késõbb utolsó hivatalos mérkõzésén parádés gólt szerzett ellenük a Monaco színeiben 2015 áprilisában.

 

A klub hivatalos honlapján a Watford elleni mérkõzés legjobbjának választott játékos ennek megfelelõen már izgatott a két felvonásos párharc kapcsán.

 

"Akkor is hatalmas rivalizálás volt, amikor a Lyonban játszottam - a két csapat közötti mérkõzéseken mindig hihetetlen puskaporos volt a hangulat, minden játékos azon volt, hogy ezen alkalmakkal a pályán lehessen" - kezdte Martial.

 

"Úgyhogy annak további éle lesz, hogy most megint ellenük léphetek pályára, de remélhetõleg gyõzni tudunk, mert ez a legfontosabb dolog, az pedig külön bónusz lenne, ha gólt is tudnék szerezni."

 

 

Csütörtökön Martial honfitársa, Paul Pogba bátyjával, Florentinnel nézhet majd farkasszemet, a testvérpárharcból fakadó zriklálódás pedig már rég elkezdõdött a meccs felvezetéseként, azonban mindennek vége szakad, amint a kezdõ sípszó felharsan.

 

"Mindketten híresek arról, hogy minden poénban és viccelõdésben benne vannak, de amint a pályára lépnek, olyanok lesznek, mint két harcos és csak azon fognak dolgozni, hogy õk nyerjék a csatát" - tette hozzá.

 

"Mivel a vesztesnek el kell majd viselnie a zrikálódásokat, ezért minden tõlük telhetõt megfognak tenni, hogy õk jöjjenek ki gyõztesen a párharcból."

 

A Unitednél szeretnének elõnnyel utazni az elsõ mérkõzésrõl a jövõ szerdai, 42 ezres befogadóképességû Stade Geoffroy-Guichardba, ahol Martial pokoli hangulatra számít.

 

"Hihetetlenül lelkes és erõs szurkolóbázissal rendelkeznek és biztos vagyok benne, hogy nagyon tüzes lesz a hangulat, különösen azért, mert nem éppen szokványos, hogy olyan nagy klubok ellen játszanak, mint a United."

 

"Náluk még a kisebb csapatok ellen is hihetetlen atmoszféra uralkodik a stadionban, úgyhogy el se tudom képzelni, mi lesz ellenünk. Az már viszont rajtunk múlik majd, hogy mindezeket ki tudjuk-e zárni a fejünkbõl."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!