Pires: Jose a legjobb Pogba számára

Robert Pires szerint Jose Mourinho a megfelelõ menedzser ahhoz, hogy Paul Pogba a legjobbat hozza ki önmagából, de mindenképp idõre van szüksége ehhez a középpályásnak.


Mourinho 93,25 millió fontért vásárolta meg Pogba játékjogát a Juvétól tavaly nyáron, ezzel a francia válogatott labdarúgó a világ legdrágább játékosává vált.

 

Ám Pires úgy véli, a 24 éves játékossal türelmesnek kell lenni.

 

"Óriási nyomás van rajta, mert vannak, akik az érte kifizetett összeget emlegetik, de nem szabad elfelejteni, hogy Paul Pogba egy fiatal játékos és Franciaországban azt mondjuk, idõre van szüksége" - nyilatkozta Pires a Sky Sports-nak.

 

"Úgy vélem, nagyon fontos ez, hiszen a Premier League nagyon kemény és nehéz, ráadásul nem csupán a mérkõzések, hanem minden egyes edzés is."

 

 

A korábbi labdarúgó szerint az, hogy Pogba - aki 41 mérkõzésen 7 gólt és 5 gólpasszt jegyez a szezonban - a portugál menedzserrel dolgozik együtt, meghozza gyümölcsét és játékosként fejlõdni fog a középpályás.

 

"Ismerem Pault, nagyon bízom benne, a Man United jó választás volt számára és ha Jose Mourinhóval dolgozhatsz együtt, akkor sokat tanulhatsz. Az elsõ szezon nagyon nehéz, ez egy amolyan átmenet számára, hiszen hozzá volt szokva, hogy Olaszországban a Juventus-nál focizik, így most minden teljesen más. Nem lehet összehasonlítani a francia, az olasz, a spanyol, a német és az angol bajnokságot, nincs semmi egyezõ bennük."

 

"Ezért nagyon fontos Pogba és más játékosok számára az, hogy idõt kapjanak az adaptációhoz."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!