Pogba: Mourinho extrém dolgokra képes

Paul Pogba úgy véli, Jose Mourinho kész extrém dolgokat végrehajtani, olyanokat, amiktõl õ lett a 'Special One'.


A Manchester United menedzsere a világ legdrágább játékosává tette a francia középpályást tavaly nyáron, amikor 89 millió fontot fizetett érte a Juventus-nak.

 

Old Trafford-i visszatérése utáni elsõ szezonjában azt láthatta, hogy a klub a hatodik helyen végzett a bajnokságban, ám bejutott a Bajnokok Ligájába azáltal, hogy megnyerte az Európa-ligát.

 

Az EL mellett a Ligakupát is megnyerték, Pogba pedig menedzsere módszereit méltatta.

 

"Õ a Special One, mert nyer" - nyilatkozta Paul a német Sky-nak. "Olykor extrém dolgot tesz. A Chelsea ellen épp a találkozó elõtt változtatta meg a felállásunkat."

 

"Addig még soha nem gyakoroltuk edzésen, de jól mûködött. Különleges volt. Elsõ évében három trófeát nyert, ami szintén különleges. Megérdemli a becenevét."

 

"Olyan menedzser, aki nagyon közel áll a játékosaihoz. Üdvözölt engem, beszéltünk egymással és az elsõ pillanattól fogva jó érzésem volt. Hitt bennem és megvédett. Ez az, ami minden játékosnak kell."

 

 

Pogbát többször is kritizálták az elõzõ szezon során, ám a 24 éves játékos úgy érzi, nehéz kezdés után sokat hozzátett a csapathoz.

 

"Manchesteri visszatérésem utáni elsõ szezonom jónak mondható, de elég bonyolult is. Alkalmazkodnom kellett az angol labdarúgáshoz. Felkészülési szezonom sem volt igazán, úgyhogy egyenesen bele kellett ugranom a mélyvízbe."

 

"De minél többet edzettem, annál jobb jött. A többi játékos mellett az elsõ alkalomtól fogva nyugodtnak éreztem magam. Igaz, hogy az eredmények nem voltak olyan pozitívak, mint akartuk, de elértük célunkat. Mindent összevetve, ez egy jó szezon volt."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!