Pogba-ügy: Nincs fegyelmi eljárás

Megerõsített információk szerint a Manchester United ellen nem indít eljárást a FIFA a Paul Pogba átigazolásáról szóló esettel kapcsolatban.


Az elõzõ hónap során mind a Unitedtõl, mind a Juventus-tól további adatokat kért a FIFA azok után, hogy megjelentek olyan hírek, melyek arról szóltak, hogy Mino Raiola ügynök 41 millió fontot tehetett zsebre a 89 millió fontos átigazolás eredményeként.

 

"Megerõsíthetjük, hogy fegyelmi eljárást indítottunk a Juventus FC ellen. Többet nem erõsíthetünk meg a folyamatban lévõ üggyel kapcsolatban. De azt megerõsíthetjük, hogy a Manchester United ellen nem indítottunk eljárást" - nyilatkozta a FIFA szóvivõje.

 

A májusban, Németországban megjelent 'The Football Leaks: The Dirty Business of Football' címû könyv fedett fel több részletet az átigazolással és a hatalmas díjjal kapcsolatban.

 

 

Minden egyes  nemzetközi átigazolást a FIFA-nak kell engedélyeznie, így augusztusban a szervezet hagyta jóvá Pogba átigazolását az International Transfer Matching System (TMS) segítségével.

 

A Manchester United ragaszkodott ahhoz, hogy az átigazolás lezárása óta a FIFA minden dokumentumot megkapott.

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!