Pogba: Le akarjuk gyõzni a legjobbakat

Paul Pogba szerint a soron következõ Real Madrid és Barcelona elleni mérkõzések nagyon fontosak lesznek a csapat hosszú távú törekvéseinek szempontjából, hiszen a cél az, hogy Európa legjobbjai legyenek.


A Vörös Ördögök az idei túrán már legyõzték az LA Galaxy és a Real Salt Lake gárdáját, a csütörtöki napon pedig a Manchester City-n sikerült felülkerekedniük.

 

A következõ kihívás az International Champions Cup-on a Bajnokok Ligája címvédõ Real Madrid, akikkel vasárnap mérik össze erejüket Santa Claraban a Levi's Stadionban.

 

Pogba nem valószínû, hogy a kezdõcsapatban lesz, miután a City ellen végig a pályán volt. Mourinho korábban elárulta, hogy rotálni fog és mindenkinek játékidõt próbál adni a túrán.

 

 

Akármilyen kezdõcsapatot is állít össze a portugál, Pogba szerint a játékosok élvezni fogják a legjobbak elleni csatát.

 

"A nagy meccsek most jönnek. A legjobbak ellen szeretnénk küzdeni, le szeretnénk gyõzni õket és a legjobbak lenni" - nyilatkozta Pogba a MUTV-nek a City elleni gyõzelem után.

 

"A következõ mérkõzések nagyon fontosak számunkra, hiszen ezek nem olyanok lesznek, mint a Real Salt Lake elleni, akik bizonyítani szerettek volna a Manchester United ellen. Megpróbálsz játszani, azonban ez mentálisan különbözik. Most viszont egy nagy csapat jön, olyan, mint a Manchester United. Nem szeretnél veszíteni ellenük."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!