Pogba: Mindent meg szeretnénk nyerni

Paul Pogba elárulta, hogy idén mindent meg szeretnének nyerni és visszajuttatni a klubot oda, ahová néhány éve tartozott.


A francia középpályás tavaly nyáron érkezett a Manchester Unitedhez és hozzájuttatta a csapatot az Európa-liga és a Ligakupa megnyeréséhez. 

 

A bajnokságban és az FA-kupában pedig nem zárt sikeres évet a csapat, de Pogba szerint az idei szezonban a bajnokság megnyerése a cél.

 

"Mi a jó szezon? Mikor mindent megnyersz. Mi vagyunk a Manchester United és újra a nagy Manchester United szeretnénk lenni" - nyilatkozta Pogba a West Ham elleni mérkõzés elõtt.

 

 

"Több kupát szeretnénk nyerni és jobban akarunk teljesíteni a Premier League-ben. Annak örülünk, hogy visszakerültünk a Bajnokok Ligájába. Azért vagyunk itt, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez."

 

"Még jobban vezetõ egyéniség kellene, hogy legyek? Nem, csupán magamat adom. Ugyanaz vagyok, aki sokat beszél és bíztat a pályán. 24 éves vagyok, azonban a pályán nem számít az életkor."

 

"Amikor fiatalabb voltam, akkor szintén hasonlóan cselekedtem. Hogy mi a jó szezon a számomra? Mindent megnyerni! Egy játékosnak akkor kiváló egy szezon, amikor a csapat is remekül teljesít. Ennyi az egész."

 

 

A nyár folyamán Pogba egyik barátja, Romelu Lukaku is a csapathoz igazolt. A belga csatár 90 millió fontért érkezett a Unitedhez. Pogba szerint barátja sikeres lesz a Vörös Ördögöknél.

 

"Egy remek felkészülési idõszakot zárt [Lukaku]. Gólokat szerzett, amelyet vártunk tõle. [Nemanja] Matic pedig keményen dolgozik" - mondta Pogba.

 

"Úgy illeszkedett be a csapatba [Matic], mintha egész felkészülési idõszak alatt velünk lett volna. Ennek örülünk. Victor [Lindelöf] is megmutatta a minõségét. Egy nagyon jó csapatunk van."

 

"Mi [Lukaku és Pogba] errõl beszéltünk az elmúlt szezonban, hogy csodálatos lenne, ha egyszer egy csapatban játszhatnánk, és ez most az idei szezonban megtörténik, tehát nagyon boldog vagyok. Mindenki az. Nagyon jó kapcsolatban vagyunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!