Átigazolási Center - Utolsó órák

Hamarosan vége a nyárnak, de ami talán most minden szurkolót jobban izgat az az, hogy az átigazolási piac is zárul egy idõre.


00:00 - VÉGE 

 

 

23:50 - tíz perc van hátra, amikor a Chelsea közel jár ahhoz, hogy leigazolja a Vörös Ördögök korábbi játékosát, Danny Drinkwatert attól a Leicestertõl, mely kölcsönvette Aleksandar Dragovic-ot a Bayer Leverkusentõl.

 

21:45 - A hírek szerin Ross Barkley ma visszautasította a Chelsea ajánlatát. Az Everton játékosát a Tottenhammel hozzák szóba mostanában. Azzal a Tottenhammel, amely Llorente leigazolásának küszöbén áll, miután a játékos testvére már képet is posztolt arról, ahogy a tesó Spurs-mezben pózol.

 

21:05 - egy apró poén a ma történtek után. Olivier Giroud a kamerák elõtt üdvözli új csapattársát:

 

 

21:00 - már csak 3 óra. Nagy a csend az utóbbi percekben, de lehet, hogy még lesznek meglepetések a hátralévõ idõben.

 

19:46 - A Liverpool elfogadta a Crystal Palace 26 millió fontos ajánlatát Mamadou Sakhoért.

 

19:39 - Mbappe távozik az AS Monacotól és a PSG-hez igazol. A fiatal játékost a nyár elején még a Uniteddel kötötték össze a lapok, majd a Reallal is szóba hozták igen erõsen, végül a PSG lett a befutó. Talán nem is nagy baj.

 

19:30 - A City 55 milliós ajánlat után most 60 milliót adna az Arsenalnak Sanchezért. Az Ágyúsok csak akkor engednék el a chileit, ha biztosan meg tudnák szerezni Lemart. Erre azonban egyre kisebb az esély. Sanchez azonban szeretne távozni, de Wengerék lehet nem fogják elengedni. És most jön a legjobb: ha most nem engedi el õt az Arsenal, jövõ nyáron ingyen távozhat, mert lejár a szerzõdése!

 

19:14 - Irány Watfordba, ugyanis friss hír onnan, hogy megegyeztek a Sportinggal Marvin Zeegelaar leigazolásáról. A védõ tavaly 37 meccsen játszott a lisszaboni csapatban, most pedig négy évre ír alá. Közben a Palace az Evertonból erõsít Oumar Niasse-vel.

 

19:00 - Már csak 5 óra van hátra!!! Nézzünk körül, mi történt a nagyvilágban. A Liverpool kölcsönadta Divock Origit a Wolfsburgnak. Ennél nagyobb hír, hogy Conrad Balatoni is klubot váltott. Aki esetleg nem ismerné Conradot, nos õ egy magyar és osztrák felmenõkkel rendelkezõ, ám angol nemzetiségû fiatal, aki Skóciában rúgja a bõrt egy ideje, immár a Falkirk csapatánál, miután eljött az Ayr Unitedtõl és ingyen igazolhatóvá vált. 

 

18:53 - ROBBANT A BOMBA! MARTIAL A MANCHESTERI REPTÉREN!!! (Nyugi, jobban érdekli õt a kaja, amit eszik, mint egy átigazolás bárhova is.)

 

 

18:48 - Még egy kis szurkálódás Wenger felé. A Monaco 18 hónappal ezelõtt 3,6 millióért szerezte meg Lemart, aki 9 gólt lõtt az AS-ben. Ennyi elég volt Wengernek, hogy 92 milliót ajánljon...Nagy fejetlenség van az Emirates-ben.

 

18:38 - Bacary Sagna a Unitednél? A Daily Star szerint a Chelsea és a United is leigazolná az Arsenal és a Man City korábbi játékosát.

 

 

18:33 - A United ajánlatot tett a Real Madrid fiataljáért, Marco Asensióért? A spanyol Diario Gol írta meg a hírt, mely szerint a manchesteriek 55 millió eurós ajánlattal tesztelték a királyi gárdát. A spanyol fiatal kivásárlási ára 80 millió euró, amit a Real elnöke 600 millióra akar felemelni. (Inkább nem kommentálnánk ezt az eszement összeget...)

 

18:21 - Hoppá! Egyre kisebb az esélye annak, hogy Lemar az Arsenalé lesz?! Mégis marad Sanchez Londonban?

 

17:56 - Tavaly Arsene Wenger õrületesnek nevezte a Paul Pogbáért kifizetett összeget. Hogy miért érdekes ez? Mert megmutatja, mennyit is változik a világ egy év alatt: ugyanis Wenger Arsenalja 92 millió fontot ajánlott a Monaco játékosáért, Thomas Lemarért. Júliusban még egy gyengécske 30 millió fontos ajánlattal állt elõ a londoni alakulat. A hercegség csapatánál biztosan jót mosolyogtak azon.

 

17:48 - Matty Willock ebben a szezonban az Utrecht csapatánál játszik majd. A fiatal játékos csak kölcsönben került a holland klubhoz. Közben olyan híreket is olvasni, hogy a Vörös Ördögök nem fogadtak el egy ajánlatot James Wilsonért, akit szintén kölcsön akart venni egy klub. Andreas Pereira ügye sem lezárt, a napokban azt lehetett olvasni, hogy a fiatal támadót a Valencia venné kölcsön, ám egyelõre semmi elõrelépés nincs az ügyben, Pereira pedig Carringtonban tartózkodik.

 

17:41 - A Vörös Ördögök egyelõre nem aktivizálták magukat a mai napon, nem is biztos, hogy lesz új érkezõ, fõleg azután, hogy Jose Mourinho folyamatosan négy igazolásról beszélt. Azért pletykák vannak, többek között a Chelsea focistája, Willian, a Realban játszó Gareth Bale vagy épp a Leicester szélsõje, Riyad Mahrez neve is felbukkant ma. 

 

17:30 - Üdv mindenkinek! Az utolsó néhány órában megpróbáljuk összeszedni a fontosabb híreket az átigazolásokkal kapcsolatban, így a cikk folyamatosan frissül majd. Már eddig is voltak érdekességek ezen a napon, kezdjük is azzal, milyen fontosabb transzferek köttettek meg augusztus 31-én.

A mai nap három legkomolyabb lezárult ügye között szerepel Alex Oxlade-Chamberlain klubváltása. A játékos elhagyta az ágyúkkal megrakott süllyedõ hajót és Liverpoolba költözött, annak is a vörös felébe, így biztosítva, hogy továbbra se legyen kedvenc a manchesteri drukkerek körében. Serge Aurier - akit a Uniteddel is szóba hoztak és aki egyébként 'imád' balhézni - a PSG-tõl a Tottenhamhez igazolt. Renato Sanchez - kinek nevét szintén megszellõztették a lapok a nyár folyamán, mint lehetséges manchesteri igazolást - a Swansea City-t erõsíti, egyelõre egy év kölcsönszerzõdéssel. 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!